just_vanilla

Cafe Club

JUST VANILLA

Ada Ciganlija, Makiška strana, lokal br. 15

11000 Beograd, Čukarica

062/222-152

www.justvanilla.rs

[email protected]

O nama

just_vanilla_1Cafe/Club/Restoran Just Vanilla se nalazi na najlepšem i najmirnijem delu Savskog jezera, okružen prirodom i svežim vazduhom. Tako blizu centra, a daleko od gradske gužve i buke.

Iako novootvoren, već je svima dobro poznat po luksuznom ambijentu, gurmanskoj hrani i prijatnoj atmosferi, po dobrom društvu i nezaboravnim dnevnim i noćnim žurkama.

Ali, sada želimo da Vam predstavimo Just Vanilla‐u i Adu kakvu možda još niste upoznali, Adu u drugom godišnjem dobu ‐ nakon letnje gužve, a Just Vanilla‐u kao izlaz iz stresnog gradskog u jedno krajnje mirno i opuštajuće okruženje.

Poštujući, pre svega prirodu i prelepo okruženje u kome se nalazi, pročelje kluba osmišljeno je kao stakleni zid i goste dočekuje sa otvorenim pogledom na Savsko jezero, naglašavajući tako istinsku lepotu same lokacije.


Just Vanilla Banquet Service

just_vanilla_2Svesni prefinjenosti samog kluba i lepote prirodnog dobra koje ga okružuje želeli smo da sav potencijal iskoristimo do maksimuma.

Van sezone, kada je za nas ovde svakako najprijatnije, a umirujuća strana jezera dolazi do najveceg izražaja u mogućnosti smo da ponudimo sve svoje kapacitete za Vaše lične ili poslovne potrebe.

Bilo da se radi o poslovnim okupljanjima, press konferencijama, promocijama i prezentacijama, obeležavanju godišnjica i nacionalnih praznika ili nekoj ličnoj proslavi (rođendanu, venčanju, krštenju…), naš klub i stručni tim Vam stoje na raspolaganju.

Bogato iskustvo u organizovanju raznih svečanosti omogućava nam da funkciju bilo kog tipa prilagodimo svakoj osobi ili potrebi i to do najsitnijih detalja.

Klub je bogato opremljen svom opremom za Banquet service, kako za svoje potrebe tako i za nužno iznajmljivanje. U slučaju da svoju proslavu vidite na nekom drugom mestu, a uz našu logističku podršku, možemo Vam ponuditi niz alternativnih lokacija.

Svi događaju su po potrebi opremljeni audio‐vizuelnom i drugom opremom (profesionalno ozvučenje, scenska rasveta, projektori, mikro‐foni, štampač itd... ).

Lokal je opremljem bežičnim internetom. Moguće su i dodatne usluge: čuvani parking, kurir, fotograf, muzičari, obezbeđenje, cvetni aranžmani itd...


Just Vanilla Catering

Za svaku svečanu priliku pripremu hrane poverite pravim ekspertima kulinarstva. Priredite Vašim zvanicama pravi praznik za stomake ali i oči ‐ naša kuhinja i ketering servis Vam stoje na usluzi.

Galerija

Kliknite na sliku za uvećan prikaz

{igallery 52}

 

Lokacija


 
 
klubovi_beograd
autobuski-prevoz1