Beogradski adresar je online poslovni adresar grada Beograda, koji čini dostupnim prezentacije beogradskih firmi svim korisnicima Interneta, kako građanima, tako i privredi. Misleći na potrebe naših posetilaca, omogućili smo filtriranje firmi po opštinama samo jednim klikom, kako bi korisnici portala na što jednostavniji način došli do informacija o firmama u njihovom okruženju. Osnovni ciljevi kojima smo se rukovodili pri izradi portala jesu praktičnost i jednostavnost upotrebe, kako bi vama, korisnicima adresara, omogućili da bez mnogo muke dođete do najboljeg rešenja za vaše potrebe. Sa druge strane, sve beogradske firme imaju mogućnost postavljanja osnovnih podataka ili detaljne prezentacije na našem adresaru, čime na najbolji način predstavljaju svoje proizvode i usluge potencijalnim klijentima.

 

Koliko puta vam se desilo da prevalite kilometre i izgubite suviše vremena kako biste kupili određeni proizvod, dobili određenu uslugu ili došli do neke informacije...

...a da nakon nekog vremena shvatite da ste sve to imali na dohvat ruke, u vašem komšiluku...

 

Naš adresar je upravo i nastao zbog toga da vam se takve stvari više ne bi ponavljale. Osnovni cilj je da povežemo građane Beograda sa firmama u njihovom okruženju, poboljšamo obostranu saradnju i učinimo život jednostavnijim.

Firme sa Free paketom imaju besplatan prikaz osnovnih podataka (Naziv, Adresa, Telefon/Fax, E-mail), dok firme sa Advanced paketom imaju pored osnovnih podataka i svoju stranicu, sa opisom poslovanja, slikama, cenovnikom, video prezentacijom i tačnom lokacijom na interaktivnoj mapi Beograda.

 

Više nema lutanja, jer sve što vam treba je na jednom mestu, u vašem kraju i našem adresaru!

 

beogradski_adresar


 
 
klubovi_beograd