Poštovani oglašivači, ako shvatite kako internet marketing funkcioniše, shvatićete i prednosti koje dobijate prezentacijom na Beogradskom adresaru. Većina ljudi smatra da su izradom web sajta završili promociju svoje firme na internetu. Ako uzmete u obzir da 95% posetilaca do određenog web sajta dolazi preko Google-a, shvatate da ako niste dobro pozicionirani na Google-u za ključne reči Vašeg poslovanja Vaša firma praktično ne postoji na Internetu. To su činjenice koje su običnim korisnicima nepoznate i zato u mnogome gube na svom predstavljanju na Internetu, koji je već sada glavni izvor informisanja.

 

Zato smo mi tu da Vam pomognemo da dođete do novih klijenata!

 


1

1. Kucanjem ključnih reči na Google-u, Beogradski adresar je u vrhu pretraživača, tako da posetioci koji traže proizvod ili uslugu iz određene delatnosti prvo dolaze na našu stranicu sa spiskom svih firmi te delatnosti u Beogradu.

 

 

 

 

 

 

 

 

22. Ukoliko nemate detaljnu prezentaciju, posetioci mogu da vide samo osnovne podatke Vaše firme,  među gomilom drugih, bez dodatnih informacija i linka do Vašeg sajta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

33. Ali sa detaljnom prezentacijom, Vi bivate izdvojeni od ostalih, u vrhu Vaše delatnosti, sa tekstom o proizvodima i uslugama koje pružate, sa slikama, video prezentacijom, interaktivnom mapom sa tačnom lokacijom i naravno linkom do Vašeg sajta. Statistika pokazuje da su prezentacije u vrhu znatno uočljivije i posećenije.

 

 

 

 

 

 

Čak i ukoliko nemate svoj web sajt, detaljna prezentacija Vaše firme na našem portalu potpuno zamenjuje web sajt jer posetiocima pruža sve potrebne informacije, a uz to ste i bolje pozicionirani na pretraživačima od konkurencije. Korisnik koji je došao na naš portal pokušava da dođe do detaljnih informacija o firmama iz delatnosti koja ga interesuje i time se automatski izdvajate u odnosu na konkurenciju, jer mu pružate detaljne informacije o svojoj firmi.

 

Oglašavanjem na našem portalu, Vaša firma će uvek biti u vrhu pretraživača, kao što je Google, za ključne reči vašeg poslovanja. Ukoliko želite da se izdvojite od konkurencije, postanete dostupni velikom broju klijenata i povećate obim vašeg poslovanja, iskoristite usluge koje vam pruža Beogradski adresar i već danas zakoračite u savremeni svet poslovanja.

 

 

advanced

advanced1

 

Detaljna prezentacija Vašeg poslovanja, sa neograničenim tekstom, slikama, cenovnikom, video prezentacijom i interaktivnom mapom omogućava vam da potencijalne klijente bolje upoznate sa Vašim poslovanjem i uslugama koje pružate. Takođe dobijate i pogodnost da se Vaša firma nalazi u vrhu delatnosti kojoj pripadate, što vam daje mogućnost da se izdvojite u odnosu na konkurenciju i na taj način znatno uvećate broj klikova. Statistika pokazuje da su prezentacije u vrhu znatno uočljivije i posećenije. Na taj način dobijate prezentaciju koja u potpunosti zamenjuje web sajt ukoliko ga nemate i predstavlja najekonomičnije rešenje za online oglašavanje. Ukoliko posedujete web sajt, postavljanjem linka u okviru zaglavlja prezentacije znacajno ćete poboljšati poziciju Vašeg sajta na Google-u, za ključne reči Vašeg poslovanja. Primer detaljne prezentacije možete pogledati ovde.

 

 

banner

 

 

banner1

 

Ako želite da budete korak ispred drugih tu si i baneri, kojima se možete reklamirati na naslovnoj strani adresara, na svim stranama ili po delatnostima kojima Vaša firma pripada. Pokažite da ste lider u poslovanju, budite uočljiviji od drugih i povećajte posetu potencijalnih klijenata.

 

Mi znamo da oglašavanje, kao vid promocije, pre svega za cilj ima ostvarivanje kontakta sa novim kupcem. Ukoliko Vas novi klijent ne kontaktira i ne ostvarite višestruko veću zaradu od novca koji ste uložili u oglašavanje, bacili ste svoj novac. Zato ozbiljno ulažemo u promociju i pozicioniranje našeg portala, a time i u promociju naših oglašivača. Pomoći ćemo Vam da osmislite kvalitetan reklamni tekst, da napravimo slike za Vas i da Vam savetima ukažemo kako da internet iskoristite na najbolji način i povećate svoje poslovanje. Mi imamo iskustva u marketingu, iskoristite to.

 

 

 

advanced

  • Zaglavlje: Logo, Naziv firme, Adresa, Telefon/Fax, Web sajt i E-mail
  • Zaglavlje sa podacima u vrhu delatnosti
  • Tekstualni deo: Neograničeno teksta opisa poslovanja
  • Fotografije: Do 8 velikih digitalnih fotografija Vašeg lokala, škole, ordinacije...
  • Cenovnik proizvoda i usluga
  • Video prezentacija Vaše firme
  • Interaktivna mapa Beograda sa ucrtanom lokacijom Vaše firme
  • Izmene podataka, slika i teksta tokom cele godine
*6990 din. godišnje
 

 

 

banner

 

 

 

Gornji - sve strane
400x85 px
Na mesec dana
*4490 din.
Na 3 meseca
Popust 10%
Na 6 meseci
Popust 20%
Na 12 meseci
Popust 30%

 

Desni - sve strane
170x240 px
170x150 px
170x90 px
Na mesec dana
*4490 din.
*3990 din.
*2990 din.
Na 3 meseca
Popust 10%
Popust 10%
Popust 10%
Na 6 meseci
Popust 20%
Popust 20%
Popust 20%
Na 12 meseci
Popust 30%
Popust 30%
Popust 30%

 

Desni - naslovna i delatnost
170x240 px
170x150 px
170x90 px
Na mesec dana
*3490 din.
*2490 din.
*1990 din.
Na 3 meseca
Popust 10%
Popust 10%
Popust 10%
Na 6 meseci
Popust 20%
Popust 20%
Popust 20%
Na 12 meseci
Popust 30%
Popust 30%
Popust 30%

 

Desni - delatnost
170x240 px
170x150 px
170x90 px
Na mesec dana
2490 din.
1490 din.
990 din.
Na 3 meseca
Popust 10%
Popust 10%
Popust 10%
Na 6 meseci
Popust 20%
Popust 20%
Popust 20%
Na 12 meseci
Popust 30%
Popust 30%
Popust 30%

 

* Sve cene su bez PDV-a

** Besplatna izrada banera

 


Za Vas smo obezbedili i direktnu formu za prijavljivanje Vaše firme. Ukoliko ste se odlučili za prezentaciju na Beogradskom adresaru (6.990 din/godišnje) i želite da maksimalno iskoristite mogućnosti internet oglašavanja možete nas kontaktirati preko kontakt stranice. U slučaju potrebe naš fotograf će besplatno uraditi kvalitetne fotografije Vašeg lokala, ordinacije, servisa..., a takođe ćemo Vam pomoći i u osmišljavanju Vaše prezentacije.


Za bilo kakva pitanja, predloge ili sugestije, budite slobodni da nas kontaktirate, jer mi smo tu zbog Vas.

 

BEOGRADSKI ADRESAR


 
 
klubovi_beograd