forma

Auto centar

FORMA

Prvomajska 1

11000 Beograd, Novi Beograd

011/3184-086

065/318-40-86

Fax:

011/3184-086

www.formaac.com

[email protected]

O nama

forma

"Forma auto centar d.o.o." je preduzeće usko specijalizovno za uvoz, distribuciju i maloprodaju rezervnih auto delova, kao i servisiranje vozila japanske i korejske proizvodnje.

Veliki lager, kao i širok asortiman rezervnih auto delova od preko 5500 pozicija, omogućava Vam završavanje svih poslova na "jednom mestu". Posebne pogodnosti su predviđene za kupce koji deo kupljen kod nas, žele da zamene u našem servisu. Naime, SVAKI DEO KOJI KOD NAS KUPITE I UGRADITE U NAŠEM SERVISU, PLATIĆETE 10% JEFTINIJE!

Asortiman rezervnih delova se bazira na proizvodima renomiranih japanskih, korejskih i evropskih proizvođača. Direktan kontakt sa ino-distributerima i proizvodjačima, omogućavaju nam da Vam ponudimo pristupačne cene prilagođene našem tržištu i vašim potrebama.

Naša odlična saradnja sa ovlašćenim servisima, pruža vam i mogućnost poručivanja originalnih delova za vaše vozilo. Sve informacije vezane za asortiman rezervnih delova ili slobodne termine u nekom od naša dva servisa mozete dobiti preko telefona ili e-mail-a.

Dugogodišnja veoma uspešna saradnja sa preduzćem specijalizovanim za prevoz robe omogućava kupcima širom srbije brzu dostavu delova na željenu adresu u roku od 24 sata! Dovoljno je da nas pozovete, ostavite vaše podatke, a sve ostalo pepustite nama.

Način plaćanja takođe određujete sami: virmanski, platnim karticama (visa, visa electron, master, maestro i dina card), čekom ili gotovinom.

Galerija

{igallery 2}

 

Lokacija


 
 
klubovi_beograd
autobuski-prevoz1