zizni

Apoteka

ŽIZNI

Kostolačka 75

11000 Beograd, Voždovac

011/39-3-435

011/3970-441

[email protected]

O NAMA

zizni2"Žizni" Export-Import d.o.o. Beograd, Kostolačka 75, uspešno posluje punuh 15 godina kao veledrogerija. Ima svoj poslovni i magacinski prostor, vozni park kao i ostalo neophodno za obavljanje delatnosti. Bavi se isključivo prometom lekova i medicinskih materijala. Osnivač je apotekarska ustanova "Žizni" koja ima dve apoteke od kojih je jedna u Kostolačkoj 75, a druga u Zemunu, Karađorđev trg 7.

Apoteka ima galensku labaratoriju za izradu magistralnih lekova, izuzetno su dobro snabdevene sa kompletnim asortimanom domaćih i uvoznih lekova, kozmetičkih sredstava, bebi programa, aparata za merenje šećera i krvnog pritiska i ostalim medicinskim materijalom po izuzetno povoljnim cenama.

Usluge pružaju visoko stručni kadrovi farmaceuti i tehničari. Apoteke izdaju lekove na recepte vojnih osiguranika unazad nekoliko godina. Radno vreme od 8 do 20 časova, subotom od 8 do 15 časova, nedeljom ne radi.

Iznad apoteke se nalazi izuzetno opremljen kozmetički salon u kome možete dobiti sve usluge po izuzetno povoljnim cenama od stručnog osoblja kozmetičara i fiziotarapeuta.

Dodjite da uživamo zajedno u lepoti, asortimanu kao i ljubaznošću osoblja.

Galerija

Kliknite na sliku za uvećan prikaz

{igallery 23}

 

Lokacija


 
 
klubovi_beograd
autobuski-prevoz1