vitanov_logo

Ekskluzivni satovi i zlatan nakit

VITANOV

Bul. kralja Aleksandra 173

11000 Beograd, Zvezdara

011/3822-557

www.vitanov.rs

[email protected]

Vitanov - Ekskluzivan nakit i satovi

vasina_o_nama_250Porodica Vitanov bavi se zlatarskim zanatom generacijama, usavršavajući umeće oblikovanja plemenitih metala i prateći tokove modernog dizajna. Danas u Beogradu postoje četiri prodajna mesta i savremena on-line prodavnica vrhunskog asortimana nakita i satova.

Poslovna politika porodice Vitanov temelji se najpre na sopstvenoj proizvodnji, nadgrađenoj ponudom ekskluzivnog italijanskog nakita. Nakit ispunjava prvo poglavlje Vitanov zlatarske knjige, a u njemu možete naći gotovo sve: burme, naušnice, ogrlice, prstenje, narukvice... Oblike možete birati u velikom rasponu od klasičnih do moderno dizajniranih komada, a zajednički imenitelj im je vrhunska izrada, vrednost i lepota koju mu daju plemeniti metali i ugrađeno drago i poludrago kamenje. Deo nakita je proizveden u sopstvenim radionicama, a deo ponude čine modeli poznatih proizvođača : GOBBATO, NINA RICCI.

Ipak, ukoliko u obilju ponuđenih oblika neko ne pronađe nakit kakav je zamislio ili ako želi da izradi nešto po nekom starom obrascu i modelu, majstori zlatare Vitanov će po nacrtu ili ideji izraditi nakit željenog oblika. Drugo poglavlje zlatarske knjige Vitanov otpočelo je zastupstvom svetski poznate kuće satova SEIKO. U velikoj ponudi različitih satova izdvaja se program SEIKO KINETIC koji je osoben po tome što koristi energiju pokreta osobe koja nosi sat. Kinetic je, inače, jedinstvena i zaštićena tehnologija firme SEIKO. U najnovijoj seriji ovih satova posebno se izdvaja model Perpetual Calendar i Kinetic Direct Drive koji se smatraju vrhuncem spajanja klasične izrade sata i savremene mikroelektronike.

Spojivši zanatsko znanje sticano generacijama sa potrebom da se bude deo internacionalnog tržišta prepoznatljivih brendova porodica Vitanov je osmislila i ostvarila uspešan model poslovanja.

 

Prodajna mesta

vitanov1

Maloprodaja:

  • Vasina 14
  • TC Piramida, lok. 1
  • Bul. kralja Aleksandra 173
  • Terazije 30-32 (TC Stores)


Veleprodaja:

  • Vasina 22/I

Galerija

vitanov1
0vitanov2
vasina1
vasina2
vasina4
vitanov
vitanov1
vitanov3
vitanov4

 

Lokacija


 
 
klubovi_beograd
autobuski-prevoz1