cirkovic

Veterinarska ambulanta

ĆIRKOVIĆ

Gornjogradska 7m

11000 Beograd, Zemun

011/3163-371

www.veterinarskaordinacijacirkovic.com

O NAMA

cirkovic07

Privatna veterinarska ordinacija ”Ćirković” počela je sa radom 01.11.2000. god. u Beogradu. Nalazi se u istoimenom zemunskom naselju, u Ulici Save Kovačevića br. 7m, ili u Gornjogradskoj ulici, kako danas ulica nosi naziv. Već sedam godina uspešno radimo na polju pružanja zdravstvene zaštite životinja.

Od prvog dana našeg rada trudimo se da opravdamo Vaše poverenje stručnošću i ljubaznošću zaposlenog stručnog tima, koji pruža profesionalno usluge , kako u preventivnoj nezi zdravih kućnih ljubimaca, tako i u dijagnostikovanju i lečenju njihovih oboljenja. Pored navedenog, omogućavamo i stručnu edukaciju samih vlasnika , radi očuvanja njihovog zdravlja.

Najbolja garancija i preporuka našeg profesionalnog rada su naši stalni pacijenti, kojih je preko 3000 sa područja Zemuna i Beograda. Svima smo omogućili kvalitetnu uslugu sa savremenim dijagnostičkim aparatima i visokom stručnošću kadra u prijatnom i klimatizovanom prostoru.

U ordinaciji smo za Vas radnim danom od 9-19h, subotom od 10-13h i nedeljom 10-11h. Uz to 0 - 24 h svakog dana Vama je dostupna i naša dežurna služba za urgentna stanja.

USLUGE

cirkovic04

Blagovremenim pregledom i preventivnom negom, ozbiljni zdravstveni problemi kućnih ljubimaca mogu se izbeći. Iz tog razloga, i ukoliko dođe do problema, tu smo da pružimo usluge na sledećim poljima:
  • patronažna služba
  • internistički pregledi
  • rengenska dijagnostika
  • ultrazvučna dijagnostika
  • laboratorijska analize - posedujemo sopstvenu laboratoriju, obavljamo najsavremenije hematološke i biohemijske analize pod stručnim nadzorom Jelice Vučović, prim.mr.ph.
  • hirurgija - abdominalna, hirurgija mekih tkiva i ortopedija.
  • kožne bolesti
  • vakcinacija - svim vrstama vakcina
  • obeležavanje životinja mikročipom
  • terapije akutnih i hroničnih trovanja – stručni savetnik Prof.dr. Matejom Maksimovićem, toksikologom
  • stomatološke usluge - skidanje kamenca ultrazvučnim aparatom, ekstrakcije zuba, lečenje paradentoze i sl.

U ordinaciji možete pronaći veliki izbor medicinske i terapijske hrane za kućne ljubimce renomiranih svetskih brendova, među kojima izdvajamo celokupan program HILL'S-a i VIRBAC-a. U našoj ordinaciji dostupna su Vam i sredstva za zaštitu i prevenciju od buva i krpelja, vitamini, sredstva za održavanje higijene kućnih ljubimaca i još čitav niz drugih proizvoda. Uz svaki od preparata dobićete stručan savet o pravilnom korišćenju od našeg ljubaznog osoblja, a sve to u službi očuvanja zdravlja naših malih prijatelja.


Galerija

Kliknite na sliku za uvećan prikaz

{igallery 28}

 

Lokacija


 
 
klubovi_beograd
autobuski-prevoz1