korato

Audio tehnika

KORATO GROUP

Mileševska 66

11000 Beograd, Vračar

011/3047-189

011/3047-199

www.korato.com

[email protected]

O NAMA

korato_splashFirma Korato osnovana je 1987. godine u Beogradu. Osnovala ju je grupa pasioniranih ljubitelja kvalitetne reprodukcije muzike sa željom da po prvi put u Jugoslaviji, na profesionalnoj osnovi razviju liniju vrhunskih pojačala i predpojačala koja bi bila jednako kvalitetna kao i uvozna, ali dosta jeftinija.

Tako su rođeni Model ONE, tranzistorsko pojačalo u klasi A i Model TWO, cevno predpojačalo. Ovaj komplet bio je veoma dobro ocenjen najpre u domaćoj, a zatim i u stranoj štampi (Portugalija, Nemačka, Austrija). Audiofili širom Jugoslavije i u zemljama gde su se Korato pojačala i predpojačala prodavala (Austrija, Italija, Nemačka, Holandija i Portugalija) složili su se u oceni da Korato pojačala nude najbolji odnos kvalitet-cena.

Danas je Korato Audio Group firma koja pored svog proizvodnog programa pojačala i predpojačala zastupa za Srbiju niz poznatih svetskih proizvoača vrhunske audio opreme. Prvog marta 1996. godine Korato je otvorio prvi pravi audio salon u Jugoslaviji u kome svaki ljubitelj kvaltetne reprodukcije zvuka moze naći ponešto za sebe (od konektora i kablova preko zvučnickih jedinica i kitova za samograditelje do gotovih uređaja i zvučnika).

Korato se i danas, kao i uvek, drži pravila da kupcima ponudi najviši kvalitet po prihvatljivim cenama. Kupcu se u salonu pruža mogućnost da kroz stalne demonstracije u dve sobe sam odabere kombinaciju audio komponenata koja mu najviše odgovara ali i da, kada mu je potrebno, porazgovara ili potraži savet u vezi unaprećenja svog HiFi sistema.


Galerija

Kliknite na sliku za uvećan prikaz

{igallery 15}

 

Lokacija


 
 
klubovi_beograd
autobuski-prevoz1