vista

Škola stranih jezika

VISTA

Beogradska 36

11000 Beograd, Vračar

011/2432-912

063/1154-404

www.skolajezikavista.com

[email protected]

O NAMA

skolajezikavista04

Naš Centar Vam pruža kvalitetnu nastavu u adekvatno i multimedijalno opremljenom prostoru, uz potpunu posvećenost nastavnog kadra i korišćenje savremenog nastavnog programa. Obezbeđujemo Vam najefikasniju i najpovoljniju nastavu koja će Vam pomoći da savladate sa lakoćom strani jezik.

Nalazimo se u centru grada, na Slaviji, u Beogradskoj 36. Stojimo Vam na raspolaganju tokom cele sedmice za bilo kakve informacije koje Vam mogu koristiti.

Vista Vam nudi bogat izbor programa za učenje stranih jezika. Želimo da Vam pružimo kvalitetno obrazovanje i efikasnu nastavu na polju učenja stranih jezika. Centar  Vista postoji zbog Vas. Mi ćemo biti Vaši profesori, ali i Vaš servis iz oblasti stranih jezika koji će se truditi da Vam pomogne u bilo kakvoj stručnoj dilemi. U cilju što lakšeg savlađivanja stranog jezik, a nastava se odvija u malim grupama, od 3 do 8 polaznika.  Na raspolaganju su Vam savremeni sistem učenja, bogat nastavni program, moderne i multimedijalno podržane učionice.

KURSEVI

skolajezikavista05U našem Centru možete pohađati kurseve engleskog, španskog, francuskog, nemačkog, italijanskog, ruskog i grčkog jezika, a posebni kursevi (intezivni i standardni) takođe su namenjeni i savladavanju slovenačkog, norveškog i češkog jezika.

U našoj ponudi su i specijalizovani krusevi za zaposlene u firmama, kursevi za decu od 4 do 7 godina, za decu školskog uzrasta i studente, a posebna pogodnost je mogućnost održavanja individualnih časova ili časova u MINI-GRUPAMA (od 2 polaznika). Časovi i nastava se organizuju u dogovoru sa polaznicima. Kursevi su namenjeni za polaznike svih uzrasta i nivoa znanja.

STANDARDNI kursevi traju jedan semestar ili celu godinu, u zavistnosti od Vaših potreba. Nastava se odvija dva puta sedmično u trajanju od po 2 školska časa. tj. 90minuta (2x90min).

INTEZIVNI kursevi traju 4 ili 8 sedmica, a u zavisnosti od Vaših potreba, i duže. Nastava se odvija 5 puta sedmično, u trajanju od po 2 školska časa, tj. 90min (5x90min).

SPECIJALIZOVANI kursevi traju jedan semestar, ili duže ukoliko to potrebe naših polaznika nalažu. Nastava se odvija dva puta sedmično u trajanju od po 2 školska časa, odnosno 90 minuta (2x90min).

Posebnu pogodnost predstavljaju tzv. VIKEND kursevi, čija se nastava odvija samo vikendom u trajanju od po 90 minuta.

Centar VISTA svojim polaznicima pruža različite pogodnosti i popuste pri upisu na kurs drugog stranog jezika u našem Centru, kao i na grupe zaposlenih u firmama, studentima.

U Centru za strane jezike i prevodjenje VISTA, na grupinim i individualinim časovima, možete se pripremati za polaganje međunarodnih ispita: FCE, CAE, CPE, IELTS, TOEFL, DELE...

Centar Vista Vam pruža usluge pismenog prevođenja iz svih oblati: marketing, pravo, turizam, književnost, ekonomija, medicina, saobraćaj, tehinka, informatika...

Prevodilački tim čine iskusni i visokokvalifikovani predavači-prevodioci što obezbeđuje visok kvalitet prevoda.

Galerija

Kliknite na sliku za uvećan prikaz

{igallery 37}

 

Lokacija


 
 
klubovi_beograd
autobuski-prevoz1