don_juan

Poslastičarnica

DON JUAN

Durmitorska 3a

11000 Beograd, Savski venac

011/2683-857

064/0606-303

www.donjuantorte.com

[email protected]

O NAMA

poslasticarnicadonjuan07Zadovoljstvo nam je što ste se na trenutak zaustavili na ovim slatkim stranicama gde ćemo Vam pokušati prezentovati naše slatke proizvode.

Volite fine torte? Čokoladne, voćne, sočne, slatke kao greh? I mi baš takve volimo! Ta ljubav i želja da stvorimo jedno skromno mesto gde se možete zasladiti povela nas je u ovu avanturu. Radimo ih od prirodnih materijala kao što su: puter, jaja, mleko, slatka pavlaka, čokolada,orah, badem, lešnik, voće...

Takođe, bitna je doslednost receptima i pažnja kojom se torte pripremaju, pogotovo dekoracija da bi Vam kolač zadovoljio sva čula.

O čistoći i higijeni se vodi izuzetna briga! Implementirali smo HACCP standard koji podrazumeva zdravstvenu bezbednost proizvoda. 

Naša stalna težnja za poboljšanjem kvaliteta i usavršavanjem učinila je da imamo uspešnu saradnju sa mnogim firmama: Restoran Reka, Colonial sun, Arkadia, Harmonija, Violeta kuća stara,...te igraonicama: Beosoft, Tika taka, Banana kids, Kockica...

Za sve vaše drage trenutke (venčanja, rođendane, slavlja...) poslastičarnica i cettering Don Juan nudi vam veliki izbor kolača, torti (dečije, svadbene...), sitnih kolača (mrsnih i posnih)... Obiđite nas i uz konsultaciju sa našim majstorima izaberite ono što želite. Posetite nas i uživajte u prijatnom ambijentu naše poslastičarnice uz extra povoljne cene kolača i torti.

Porudžbine primamo od 08-23h, a za porudžbine iznad 1.500 din. vršimo besplatnu dostavu na kućnu adresu.

Galerija

Kliknite na sliku za uvećan prikaz

{igallery 20}

 

Lokacija


 
 
klubovi_beograd
autobuski-prevoz1