Dešavanja u Beogradu arrow Večeras u Beogradu
Izaberi dan:

Petak

27.mart

KAFANA SIPAJ, NE PITAJ

Bul. Vojvode Mišića 11 (ispod Mostarske petlje)
Na mestu gde se spajaju stari i novi Beograd, tik ispod Mostarske petlje, kafana Sipaj, Ne Pitaj otvorila je za vas jos jednu uzbudljivu sezonu. Kao i predhodne, i ove sezone će svi boemski putevi voditi u kafanu "SIPAJ, NE PITAJ". Rezervacije su obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152
 

KLUB KAFANA TARAPANA

Kneza Miloša 9
Klub ili kafana? Ma bitno da je TARAPANA! Centar Beograda je dobio jedno od najlepših mesta za izlazak, mesto na koje ćete se uvek vraćati, jer kada jednom osetite atmosferu TARAPANE, sve drugo pada u zaborav. Kneza Miloša 9, TARAPANA je otvorila svoja vrata za sve boeme ovog grada. Rezervacije su besplatne i obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152

KAFANA DRUGA KUćA GAUČOSI

Bulevar Vojvode Bojovića 10
Ako volite kafanu Druga Kuća sigurni smo da ćete još više voleti njenu bratsku kafanu, kafanu Druga Kuća Gaučosi. U prostoru ove nove kafane cele sezone možete očekivati fenomenalna gostovanja, pristupačne cene pića i vrhunski provod do zore. Rezervišite vaše mesto na vreme!
Info i rezervacije:
066/222-152
 

KAFANA PUKNI ZORO

Masarikov Trg 10
U jednom od najlepših delova Zemuna očekuje vas kafana Pukni Zoro, novo mesto za sve ljubitelje kafane, dobrog provoda i boemskog života. Ovog petka za vaše raspoloženje zaduženi su članovi Intimo benda, zato navratite i vi jer najgore što može da vam se desi je da se super provedete!
Info i rezervacije:
066/222-152
Kafana Džentlmen i Dama znatno odskače od ostalih u Beogradu, jer svojim programom okuplja najkvalitetnije ekipe iz grada. Poznata je i kao mesto gde se okupljaju poznate ličnosti, sportisti i najlepše devojke. Program je takav da zadovoljava svačiji ukus. Odlična lokacija sa parkingom, autentični enterijer i najbolji muzički program garant su dobrog provoda u ovoj kafani. Posetite je i podelite svoje utiske sa drugima.
Info i rezervacije:
066/222-152
 

KONOBA AKUSTIK

Cara Dušana 13
Autentični etno ambijent, domaća kuhinja, roštilj na ćumur, popularne cene, centar grada. I sve to uz ozvučeni bend svakog petka da ugođaj u večeri bude potpun. Rezervacije su obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152
Ovog petka vas očekuje sjajna atmosfera u novootvorenoj kafani Čaršija kada nastupaju Mici Sandić i Pozitiv bend. Dovoljno je da rezervišete svoje mesto i ponesete osmeh i dobro raspoloženje, a za odličan provod ne brinite, on se podrazumeva u kafani Čaršija. Promocije: na svaku poručenu flašu žestine do 23:30h dobijate još jednu gratis!
Info i rezervacije:
066/222-152
 
Kafana Ko to tamo peva nastavlja zimsku sezonu u boemskom delu Beograda, tik uz restoran Velika Skadarlija. Kafana će raditi 5 dana nedeljno, uz žive nastupe bendova i ozvučenih tamburaša i biće mesto gde ćete moći da se opustite uz sjajnu muziku, kafanske cene pića i odlično društvo! Rezervacije obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152

GRADSKA KAFANA

Vladimira Popovića bb
Novi Beograd je ove zimske sezone postao bogatiji za još jedan fenomenalni kafanski provod, provod u Gradskoj kafani. Rezervišite vaše mesto na vreme i uverite se zašto se o ovoj kafani već uveliko priča!
Info i rezervacije:
066/222-152
 

KAFANA NA BALKANU

Prizrenska 2
Kafana Na Balkanu nova je kafana i nalazi se pored hotela Balkan u samom centru Beograda. Kafana Na Balkanu zamišljena je kao vrhunsko mesto za provod tokom jeseni i zime, sa izuzetno prijatnom atmosferom, kvalitetnim osobljem i vrhunskom muzikom, a sve to za vrlo pristupačne, da ne kažemo kafanske cene. Rezervacije besplatne ali obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152
I ove sezone u renoviranoj kafani Staro Burence u Zemunu možete očekivati tradicionalno dobru zabavu, niske cene pića i odličnu atmosferu za koju je zadužen Laki bend. Rezervacije besplatne ali obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152
 

KAFANA MOJA BIVšA

Kursulina 37
Za dobro raspoloženje je potrebno dobro društvo, dobro piće, dobra muzika i naravno dobra KAFANA,a kafana Moja Bivša se potrudila za sve to. Petkom samo za vas Bit bend i provod je zagarantovan. Rezervacije su obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152

KAFANA KOD MINISTRA

Admirala Geparta 14 (ulaz iz dvorišta vlade RS)
Ponovo zaseda ministarstvo u kafani Kod Ministra. Ovog petka za vas Martin Ajdarević i bend Ministri pa zato svratite u kafanu i osećajte se ministarski. Rezervacije su obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152
 

GRADSKA KAFANA TRG

Trg Republike 5
Ukoliko volite kafanu i želite da se provedete uz najniže cene pića, sa odličnom muzikom i dobrom atmosferom u samom centru grada, onda je Gradska kafana Trg pravo mesto za vas. Za sve devojke gratis kokteli do 23h! Ulaz besplatan, rezervacije obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152
Svakog petka vas očekuje sjajna atmosfera kafani Štikla i burence kada nastupa Mirče Radulović. Dovoljno je da rezervišete svoje mesto i ponesete osmeh i dobro raspoloženje, za odličan provod ne brinite, on se podrazumeva u kafani Štikla i burence. Na promociji su bokal "Čoko rakije" i flaša Johny Wallker-a sa 4 energetika za 4900 din! Rezervacije su obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152
 

KAFANA JEDNO MESTO

Cetinjska 15
Kada se zaželite dobre beogradske kafane, znajte da u Beogradu ima "Jedno mesto"...Kafana Jedno mesto je mesto gde ćete se uvek provesti vrhunski. Obrnite turu i onda kada ste srećni i onda kada ste tužni, i kada ima razloga za slavlje i kad ste svratili tek na po koju, jer kafana je mesto koje je neizostavni deo naše svakodnevice, mesto na kome se osećamo kao da smo kod kuće. Rezervacije besplatne ali obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152

KAFANA JEDINA U KRAJU

Pante Srećkovića 23
Kafana Jedina u kraju, tik uz zvezdarsku šumu, poziva vas da budete deo nezaboravnih večeri i uspomena stvorenih u društvu starih i novih prijatelja. Nemojte nam verovati na reč, uverite se sami u prijatnom ambijentu i zvucima najbolje kafanske muzike! Rezervišite vaše mesto na vreme i prepustite se sevdahu u kafani "Jedina u kraju"!
Info i rezervacije:
066/222-152
 

KAFANA SOKAčE

Vodovodska 158, Bele vode
U beogradskom naselju Žarkovo nalazi se jedna od popularnijih kafana u gradu, kafana Sokače koja odiše odličnom atmosferom, fenomenalnim pevačima i pristupačnim cenama! Ako niste bili onda brzo rezervišite mesto na vreme i uverite se i sami!
Info i rezervacije:
066/222-152

KAFANA JOš OVU NOć

Vojislava Ilića 86
U kafani "Još ovu noć" svaka noć je priča za sebe. Odličan provod, niske cene pića, nasmejano osoblje, a petkom vas očekuju Marina Stankić i Momir Markov. Ulaz je omogućen samo gostima starijim od 23 godine. Rezervacije su obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152
 

KAFANA STARO DRVCE

Patrijaha Dimitrija 57b. Rakovica
Kafana Staro Drvce je vrlo dobro poznata svim ljubiteljima dobrog kafanskog provoda u Rakovici, predgrađu Beograda. Međutim, iako su u početku u ovu kafanu dolazili samo lokalni gosti, dobar glas o ovoj kafani se brzo proširio i sada je posećuju ljudi iz celog Beograda. Preporučujemo vam da posetite kafanu Drvce i velika je verovatnoća da ćete postati njen stalni gost.
Info i rezervacije:
066/222-152
Kafana Staro Drvce (Mlinarev san) je dobro poznata kafana u Leštanima, predgrađu Beograda. Uvek vesela atmosfera, prijatno osoblje i najlepše gošće garant su da ćete se u kafani Staro drvce (Mlinarev san) uvek dobro provesti. Cene su i više nego povoljne, pa se dodatno možete opustiti i prepustiti da vas atmosfera ponese. Rezervacije besplatne ali obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152
 

KAFANA SEVDAH

Sremskih odreda 1
Kafana Sevdah je jedna od omiljenih novobeogradskih kafana. Intimna atmosfera, najbolji provod i vrhunska usluga su ono po čemu je prepoznatljiva. Rezervišite svoje mesto na vreme i budite deo neponovljive atmosfere u kafani Sevdah.
Info i rezervacije:
066/222-152

KAFANA DRUGA KUćA

Vojvode Dobrnjca 34
Nova sezona kafane Druga Kuća ali i dalje odlične svirke i uvek veseli gosti! Muzika je ozvučena, tako da je živo u svakom delu kafane. Njihova parola je "Nije pijanstvo ako te posle nije 3 dana sramota!" pa se i od vas očekuje da se ponašate u skladu sa parolom :) zato rezervišite mesto na vreme!
Info i rezervacije:
066/222-152
 

KAFANA SUMNJIVOG MORALA

Gospodara Vučića 189
Kafana Sumnjivog Morala je novootvorena kafana na Vračaru koja odiše nesvakidašnjim enterijerom kada su kafane u pitanju. Dodjite i vi i doživite kafanski provod za pamćenje. Za sve one koji se čekiraju u kafani, kafana mu poklanja turu pića a za sve one koji slave nešto, kafana daje poklon! Promocija: faša na flašu a za sve devojke besplatna pića do 00h! Rezervacije besplatne ali obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152

KAFANA NAšA PRIčA

Dalmatinska 44
Naš grad je postao bogatiji za još jednu kafanu, u kojoj će mnogi zasigurno ispisati neku "svoju priču", kafanu "Naša Priča". Naoružajte se dobrim raspoloženjem i pravac u Našu priču na dobar provod. Do 00h Vas očekuje akcija flaša na flašu, bokal na bokal! Ulaz slobodan, rezervacije obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152
 

FENSI KAFANA

Ušće bb
Ukoliko želite fensi kafanski provod na reci onda je Fensi kafana pravo mesto za vas! Odličan muzički repertoar, fenomenalna atmosfera, pristupačne cene pića, ljubazno osoblje su i više nego dovoljni razlozi da rezervišete svoje mesto u kafani. Ulaz besplatan, rezervacije obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152

KAFANA PREMIJERA

Mileševska 73
Sjajni Zex Kazanova bend i Tea prave neviđenu atmosferu u klimatizovanoj kafani Premijera, koja preti da postane br.1 kafana u Beogradu. Jedinstveni prostor sa dva ambijenta, gore kafana a dole klub sa identičnom muzikom! Malo zabavna, gradska, narodna, i tako u krug do jutra. Za ljubitelje dobre klope kuhinja radi do 23h. Rezervišite svoje mesto na vreme.
Info i rezervacije:
066/222-152
 

KAFANA PERPER MERAK

Omladinskih brigada 18a
Ako vam je merak da u kafani dočekate jutro u fenomenalnoj atmosferi, dobroj klopi i piću onda je kafana Perper Merak pravo mesto za vas. Petkom samo za vas JANA! Rezervacije obavezne, ulaz 300 din.
Info i rezervacije:
066/222-152

KAFANA KAJAK

Zemunski kej 73
Ukoliko želite odličan kafanski provod uz divan pogled na Dunav, onda je kafana Kajak pravi izbor za Vas! Očekuje Vas veoma profesionalno i uvek dobro raspoloženo osoblje, koje će se uz odličan meni i otvoreni šank, zatim uz odlični muzički program, pobrinuti za vrhunski kafanski ugođaj. Rezervacije besplatne ali obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152
 

KAFANA FOLIRANTI

Kapetan Mišina 16
Kafana "Foliranti", u srcu Beograda, pravo je mesto za sve ljubitelje dobrog kafanskog provoda. Ukoliko želite da doživite pravo kafansko iskustvo, dodjite u kafanu "Foliranti" i uživajte bez foliranja! Rezervacije su obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152

KAFANA SLOžNA BRAćA

Vojvode Dobrnjca 34
Na dobro poznatoj adresi kafane Složna Braća, Vojvode Dobrnjca 34, nastavlja se i ove sezone tradicija dobrog provoda, niskih cena, vrhunske usluge i jedinstvenog muzičkog repertoara. Za sve momačke i devojačke večeri, za sve one neponovljive i nezaboravne večeri i izlaske, kafana Složna Braća je tu za Vas! Dodjite da zajedno uživamo! Za sve devojke do 22h koktel gratis a na promociji su : rakija jabuka cimet flaša na flašu, rakija dunja 4+1 gratis i rakija šljiva 4+1 gratis!
Info i rezervacije:
066/222-152
 

KAFANA ONA MOJA

Vojvode Šupljikca 31a
Kaže se: "Ako je pravilno upotrebljena, kafana je najlepše mesto na svetu". Kafana ONA MOJA upravo to želi da bude – najlepše mesto na svetu uz Pecu uživo! Rezervacije su obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152

KAFANA TAJNA

Ruzveltova 13
Kafana Tajna je kafana u srcu Beograda, kod Vukovog spomenika. Aleksandar Stojanović i Tijana Filipović ovog petka prave sjajnu atmosferu, a na vama je samo da se dobro provedete. Rezervacije su besplatne i obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152
 
Ako volite kafanu uz živu svirku, popularne cene pića, odličnu klopu i sjajan enterijer, sa ovom kafanom ne možete pogrešiti. Nemojte nam verovati na reč, uverite se i sami! Rezervišite svoje mesto.
Info i rezervacije:
066/222-152

KAFANA JAZBINA

Bul. kralja Aleksandra 89
Svakog petka u kafani Jazbina samo za vas Nemke i Opijum bend. Ne propustite fenomenalnu atmosferu i promotivne cene pica! Rezervacije obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152
 

KAFANA NESANICA

Dobanovačka 8
Kafana Nesanica, ili kako mnogi kažu moderna kafana, osmišljena je sa ciljem da se spoje moderno i tradicionalno. Mesto na kome su spojene prednosti i kvaliteti kluba sa prednostima i kvalitetima kafane. Klubski enterijer, kafanske cene, program i provod klubsko-kafanski, odnosno kafansko-klubski. Rezervacije su besplatne i obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152

KAFANA SITNI SATI

Desanke Maksimović 8
Kafana Sitni Sati se nalazi u ulici Desanke Maksimović 8, odmah pored Dadov pozorišta i spada u manje kafane koja ima pravi ambijent za kafanski provod. Nije ni nalik na trenutno aktuelne velike kafane sa stotinama ljudi, pa ukoliko želite intimniju varijantu da se sa svojim društvom dobro provedete kafana Sitni sati može da bude odličan izbor. Rezervacije besplatne ali obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152
 

KLUB TEATRO BAR

Sarajevska 26
Klub Teatro Bar Vas poziva na najludji petak u gradu gde je za fenomenalnu atmosferu zadužen OK bend. Ne treba mnogo pričati kakva se atmosfera pravi u ovom klubu jer to se jednostavno zna!!! Rezervacije besplatne ali obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152

MR STEFAN BRAUN

Nemanjina 4
O nadaleko poznatom ludilu koje Mr. Stefan Braun može da vam ponudi vikendom ne treba pričati uopšte. Možete videti zabavu koja već godinama ne jenjava. Uz najnovije muzičke hitove DJ VLADE SB, DJ BOLLA SB i DJ MARKA SB i naravno osoblje kluba doživećete nezaboravne trenutke.
Info i rezervacije:
066/222-152
 

KLUB CINEMA

Gračanička 18
Klub Cinema je godinama jedan od najboljih klubova Beograda, sa vrhunskim izvođačima, dobrom atmosferom i autentičnim enterijerom kluba. Ovog petka vas zabavljaju Dj Dea i Dj Dule. Sa ovim klubom nema greške. Rezervacije besplatne i obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152

INDUSTRIJA BAR

Karađorđeva 23
Industrija bar je smešten u novom centru noćnih dešavanja u Beogradu, u Karađorđevoj ulici, delu poznatom kao Savamala. Svakako će Industrija bar dati jednu novu dimenziju ovom već popularnom području, sa svojim modernim enterijerom, najboljim koktelima i disco-house zvukom. Petkom samo za vas Dj Prema. Rezervacije obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152
 

KLUB TILT

Beton Hala, Karađorđeva 2-4, Savski Venac
Klub Tilt je potpuno novi klub u Beogradu, i predstavlja zimsku varijantu splava Freestyler. Zbog iskusne ekipe ugostitelja koja vodi klub Tilt, preti da postane jedan od najpopularnijih klubova u Beogradu, poznat po dobroj zabavi, vrhunskim žurkama, kvalitetnim DJevima i izvođačima i lepim devojkama. Rezervacije besplatne ali obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152

KLUB INBOX

Karađorđeva 9
Klub Inbox, mesto vrhunskog provoda sa dobro poznatim pevačima i atmosferom koju ne treba dodatno prepričavati! Dodjite i doživite provod za pamćenje! Za vas ovog petka Oliver Stoiljković sa bendom. Rezervacije obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152
 

SPLAV HUA HUA

Ušće bb
Sa tradicijom dugom preko 30 godina Splav Hua Hua je centar boemskog duha Beograda. Kultno mesto Beograda za koje strani novinara kažu da je "Belgrade's Must" odnosno mesto koje prosto morate da posetite prilikom obilaska Beograda. Ovog petka nastupa Inspiracija bend pa zato rezervišite vaše mesto ne vreme!
Info i rezervacije:
066/222-152

KAFANA DVA JELENA

Skadarska 32
Kafana Dva jelena je jedna od najstarijih kafana u Skadarliji, boemskoj četvrti Beograda. Svake večeri vas tamburaši zabavljaju uz starogradsku muziku, pa je uživanje u večeri potpuno. Rezervacije su obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152
 
Kafana Tri šešira je jedna od najstarijih kafana u Skadarliji, boemskoj četvrti Beograda. Svake večeri vas tamburaši zabavljaju uz starogradsku muziku, pa je uživanje u večeri potpuno. Rezervacije su obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152

STARA KAFANA

Ustanička 66
Uživajte u autentičnoj atmosferi Stare kafane, u starim srpskim specijalitetima, u toplini kamina i tamburašima koji će Vašu večeru učiniti još prijatnijom. Stara Kafana je mesto gde se okuplja porodica, prijatelji stari i novi, gde se slavi život i uživa u njemu. Dobrodošli ste i Vi. Rezervacije su obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152
 

KONTRA BAR

Strahinjića Bana 59
Petak veče u Kontra Baru je rezervisano za prave ljubitelje koktela napravljenih po orginalnim svetskim recepturama, uz naravno širok izbor raznih vrsta bezalkoholnih i alkoholnih pića. Uživaćete u prijatnoj atmosferi uz hitove house muzike. Proverite zbog čega je Kontra Bar baš Kontra! Petkom su sva pića 50% jeftinija u periodu od 20h do 22h a od 22h na popustu od 50% su kokteli: Tetka Berta, Baby Face, Melon Martini i Adios Amigos! Rezervacije besplatne ali obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152

BEER PONG BAR

Nikole Spasića 3
Beer pong, jedna od najpopularnijih igara u Americi, od sada i u Beogradu! Zaboravite dosadne odlaske na piće, od sada je tu BEER PONG bar. Umesto da sedite i pijete pivo, podelite ta ista piva u 10 čaša i zabavite se. Pobednika turnira očekuje nagrada od 5000 din i putovanje u Grčku za dvoje! Rezervacije besplatne ali obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152
 
Restoran Tri šešira je jedan od najstarijih restorana u Skadarliji, boemskoj četvrti Beograda. Svake večeri vas tamburaši zabavljaju uz starogradsku muziku, pa je uživanje u večeri potpuno. Rezervacije su obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152

SPLAV AMSTERDAM

Kej oslobođenja bb
Splav Amsterdam je srce i duša beogradskih splavova, splav sa prefinjenim enterijerom i najboljom atmosferom u gradu. Ako ste se uželeli dobre narodno/kafanske svirke uz koje se ostaje do zore, obavezno rezervišite svoje mesto!
Info i rezervacije:
066/222-152
 

SPLAV AMSTERDAM

Kej oslobođenja bb
Splav Amsterdam je srce i duša beogradskih splavova, splav sa prefinjenim enterijerom i najboljom atmosferom u gradu. Ako ste se uželeli dobre narodno/kafanske svirke uz koje se ostaje do zore, obavezno rezervišite svoje mesto!
Info i rezervacije:
066/222-152

KLUB BETON

Karađorđeva 2-4
Klub Beton beogradski je klub namenjen ljubiteljima elektronskog zvuka, vođen od strane sjajne ekipe i lociran je u Beton Hali, u ulici Karađorđeva 2-4 na Savskom vencu. Dolaskom u klub Beton osiguraćete sebi dobar provod koji nećete brzo zaboraviti, te ćete se sigurno vratiti i narednih nedelja kako bi pozitivno iskustvo ponovili više puta. Pošto se klub Beton brzo napuni gostima željnih kvalitetnih izvođača i odlične muzike, poželjno je svoje mesto što pre rezervisati.
Info i rezervacije:
066/222-152
 
Uživajte u autentičnoj atmosferi Stare kafane, u starim srpskim specijalitetima, u toplini kamina i tamburašima koji će Vašu večeru učiniti još prijatnijom. Stara Kafana je mesto gde se okuplja porodica, prijatelji stari i novi, gde se slavi život i uživa u njemu. Dobrodošli ste i Vi. Rezervacije su obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152

WITCH BAR

Pariska 13
Najneobičnije koktele probaćete u Witch baru, koji je zamišljen kao magično mesto za beg od svakodnevice. Koktele, koji svojim zanimljivim nazivima privlače pažnju istog trena, ispijaćete sa uživanjem i oduševljenjem. Rezervacije su obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152
 

NA VODI KAFANA

Brodarska bb
U novoj Na Vodi Kafani imaćete priliku da uzivate u nesvakidašnjem programu jer parola ove kafane je "1 Kafana a 2 Provoda!" U periodu od 22h do 03h je kafansko veče gde vas zabavljaju Stojče i Deni Boneštaj a od 03h do 05h je Gipsy After Party. Rezervacije obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152

KLUB KODEKS 29

Triše Kaclerovića 29
Caffe klub Kodeks 29 je klub koji postavlja nove kodekse provoda u Beogradu, klub u kojem možete da vrhunski zabavite po pristupačnim cenama i klub koga krasi ambijent osmišljen po uzoru na najbolje svetske klubove, i predstavlja pravu novinu na klupskoj sceni noćnog života u Beogradu. Rezervacije besplatne ali obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152
 

RESTORAN TRANDAFILOVIć

Ugao Makenzijeve i Mutapove ulice
Svakog petka možete se odlično provesti u restoranu Trandafilović, jer za vas nastupa bend Trio Passage. Najpoznatiji kafansko-narodni hitovi, uz kvalitenu kuhinju i blisko društvo učiniće da vam veče bude nezaboravno. Rezervacije su obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152

KLUB PARADISO

Kej Novi Sad
dsdsdsds
Info i rezervacije:
066/222-152
 

KAFANA GONAK

Sinđelićeva 25
Kafana Gonak vam svakog petka nudi sjajnu svirku uživo, a goste zabavljaju kontrabas, harmonika i gitara u akustici. Svirka traje 22-03h, a rezervacije su obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152

RESTORAN DVA JELENA

Skadarska 32
Restoran Dva jelena je jedan od najstarijih restorana u Skadarliji, boemskoj četvrti Beograda. Svake večeri vas tamburaši zabavljaju uz starogradsku muziku, pa je uživanje u večeri potpuno. Rezervacije su obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152
 

RESTORAN DVA BELA GOLUBA

Bul. Despota Stefana 3
Restoran Dva Bela Goluba je smešten u predvorju Boemske Skadarlije i predstavlja idealan spoj tradicije i kvaliteta. Prijatan ambijent i bogata ponuda, obojena zvucima starogradske muzike motiviše Vas da posetite najstariji restoran u Skadarliji. Rezervacije besplatne ali obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152

KAFANA DVA BELA GOLUBA

Bul. Despota Stefana 3
Kafana Dva Bela Goluba je smešten u predvorju Boemske Skadarlije i predstavlja idealan spoj tradicije i kvaliteta. Prijatan ambijent i bogata ponuda, obojena zvucima starogradske muzike motiviše Vas da posetite najstariji restoran u Skadarliji. Rezervacije besplatne ali obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152
 

SPLAV MARINERO

Kej Oslobođenja 11/A
Splav Marinero ili New Marinero mesto je izuzetne lepote, na kome možete da uživate u dobroj klopi i kvalitetnom muzičkom programu. U ovom restoranu uživaćete u velikom izboru morske ribe od koje se pravi odlična čorba. Pored ribe, na meniju se nalaze i jela sa roštilja na ćumuru, pa tako možete da uživate u odlično spremljenim ćevapima, pljeskavicama, svinjskih filea, bifteka, piletina (na indijski način, sa kari sosom i ananasom!) i u mešanom mesu. Rezervacije obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152

ETNO RESTORAN PAHULJICA

Pante Srećkovića 29
Nadomak bučnog i zagušljivog centra grada uz sama pluća Beograda na obodu Zvezdarske šume, u drvoredu, utopljen u mir i gusti hlad smešten je etno restoran Pahuljica. Uz odličnu domaću kuhinju, tu su i tamburaši od 15h do 00h, kako bi užitak u ručku ili večeri bio potpun. Rezervacije obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152
 

 
 
 • Svaštara

 • Šoping

 • Restorani

 • Pozorišta

 • Noćni život

 • Koncerti

 • Filmovi

 • Jeansomania shopping week

 • Klopa u KFC restoranima

 • Restoran Na ćošku

 • Restoran Little Bay

 • Restoran Pink

 • Smrtonosna motoristika

 • Dobrodošli u Srbiju

 • Da li si kafanski čovek?

 • Belgrade Foam Fest No.2

 • Koncert Aleksandre Kovač

 • The Green Hornet

 • TRON: Legacy

 • Na turneji

Developed by JoomVision.com
autobuski_prevoz
kafana gaucosi
veceras_u_beogradu