Dešavanja u Beogradu arrow Večeras u Beogradu
Izaberi dan:

Subota

1.novembar

KAFANA SIPAJ, NE PITAJ

Bul. Vojvode Mišića 11 (ispod Mostarske petlje)
Na mestu gde se spajaju stari i novi Beograd, tik ispod Mostarske petlje, kafana Sipaj, Ne Pitaj otvorila je za vas jos jednu uzbudljivu sezonu. Kao i predhodne, i ove sezone će svi boemski putevi voditi u kafanu "SIPAJ, NE PITAJ". Rezervacije su obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152
 

KAFANA DRUGA KUćA GAUČOSI

Bulevar Vojvode Bojovića 10
Ako volite kafanu Druga Kuća sigurni smo da ćete još više voleti njenu bratsku kafanu, kafanu Druga Kuća Gaučosi. U prostoru ove nove kafane cele sezone možete očekivati fenomenalna gostovanja, pristupačne cene pića i vrhunski provod do zore. Rezervišite vaše mesto na vreme!
Info i rezervacije:
066/222-152

KAFANA BRODOLOM

Zemunski kej bb
Ako ste voleli Brodolom na reci, sigurni smo da ćete još više voleti Brodolom u gradu. Dodjite u Gračaničku 18 i doživite nezaboravno iskustvo provoda u ambijentu koji podseća na srednjovekovni brod, sa sve brodskim fenjerima, globusima, mrežama za ribu i brojnim drugim detaljima. Rezervišite vaše mesto na vreme i pripremite se za pravi Brodolom u gradu!
Info i rezervacije:
066/222-152
 

KAFANA PUKNI ZORO

Masarikov Trg 10
U jednom od najlepših delova Zemuna očekuje vas kafana Pukni Zoro, novo mesto za sve ljubitelje kafane, dobrog provoda i boemskog života. Ove subote za vaše raspoloženje zadužen je Modus bend zato navratite i vi jer najgore što može da vam se desi je da se super provedete!
Info i rezervacije:
066/222-152

KAFANA DRUGA KUćA

Vojvode Dobrnjca 34
Nova sezona kafane Druga Kuća ali i dalje odlične svirke i uvek veseli gosti! Muzika je ozvučena, tako da je živo u svakom delu kafane. Njihova parola je "Nije pijanstvo ako te posle nije 3 dana sramota!" pa se i od vas očekuje da se ponašate u skladu sa parolom :) zato rezervišite mesto na vreme!
Info i rezervacije:
066/222-152
 
Kafana Ko to tamo peva nastavlja zimsku sezonu u boemskom delu Beograda, tik uz restoran Velika Skadarlija. Kafana će raditi 5 dana nedeljno, uz žive nastupe bendova i ozvučenih tamburaša i biće mesto gde ćete moći da se opustite uz sjajnu muziku, kafanske cene pića i odlično društvo! Rezervacije obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152

GRADSKA KAFANA

Vladimira Popovića bb
Novi Beograd je ove zimske sezone postao bogatiji za još jedan fenomenalni kafanski provod, provod u Gradskoj kafani. Rezervišite vaše mesto na vreme i uverite se zašto se o ovoj kafani već uveliko priča!
Info i rezervacije:
066/222-152
 

KAFANA NA BALKANU

Prizrenska 2
Kafana Na Balkanu nova je kafana i nalazi se pored hotela Balkan u samom centru Beograda. Kafana Na Balkanu zamišljena je kao vrhunsko mesto za provod tokom jeseni i zime, sa izuzetno prijatnom atmosferom, kvalitetnim osobljem i vrhunskom muzikom, a sve to za vrlo pristupačne, da ne kažemo kafanske cene. Rezervacije besplatne ali obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152

KAFANA MOJA BIVšA

Kursulina 37
Za dobro raspoloženje je potrebno dobro društvo, dobro piće, dobra muzika i naravno dobra KAFANA,
a kafana Moja Bivša se potrudila za sve to. Subotom samo za vas TD bend i provod je zagarantovan. Rezervacije su obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152
 

KAFANA KOD MINISTRA

Admirala Geparta 14 (ulaz iz dvorišta vlade RS)
Ponovo zaseda ministarstvo u kafani Kod Ministra. Ove subote za vas Suzana Suzy Bogdanović i Antipiko bend pa zato svratite u kafanu i osećajte se ministarski. Rezervacije su obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152

GRADSKA KAFANA TRG

Trg Republike 5
Ukoliko volite kafanu i želite da se provedete uz najniže cene pića, sa odličnom muzikom i dobrom atmosferom u samom centru grada, onda je Gradska kafana Trg pravo mesto za vas. Ulaz besplatan, rezervacije obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152
 

KAFANA JOš JEDNA

Savski rukavac, Ada
Kafana Još Jedna diči se autentičnom kafanskom, boemskom atmosferom koja je u prijatnom abmijentu na vodi praktično zagarantovana. Ljubitelje kafanskog provoda zanimaće i činjenica da je ovo jedina kafana na vodi sa koje se može uživati i u pogledu na Most preko Ade. Ove subote goste zabavljaju Ana Barešić i Balkan Beat bend pa rezervišite vaše mesto na vreme!
Info i rezervacije:
066/222-152

KAFANA FENJER

Savski nasip bb
U zimskoj sezoni kafana Fenjer vas očekuje na novoj lokaciji, 50 metara od starog mesta u prostoru bivše kafane Promaja. U kafani Fenjer pored dobrog provoda vas svake večeri očekuje i izbor za najveseliju devojku, gde pobednica dobija tretman u salonu lepote, besplatnu turu pića za celo društvo za njenim stolom. Rezervacije su obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152
 
Kafana Boomerang je novootvorena kafana na Senjaku koja odiše nesvakidašnjim enterijerom kada su kafane u pitanju. Dodjite i vi i doživite elitni kafanski provod za pamćenje. Rezervacije besplatne ali obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152
Gradska kafana Savamala nova je beogradska kafana koje se nalazi u samom centru grada, u delu Savamala, pravom epicentru noćnog života u Beogradu. Ova kafana pravo je mesto za sve ljubitelje folk muzike, kvalitetne iskrene kafanske atmosfere, pristojnih cena i vrhunske zabave do ranih jutarnjih časova. Rezervacije besplatne ali obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152
 
Ove subote vas očekuje sjajna atmosfera u novootvorenoj kafani Čaršija kada nastupaju Boban Radosavljević, Zoran Matić Kiza, Milan Tomić i Sexy bend. Dovoljno je da rezervišete svoje mesto i ponesete osmeh i dobro raspoloženje, a za odličan provod ne brinite, on se podrazumeva u kafani Čaršija.
Info i rezervacije:
066/222-152

KLUB TEATRO BAR

Sarajevska 26
Klub Teatro Bar Vas poziva na najludju subotu u gradu gde su za fenomenalnu atmosferu zaduženi Marina Visković i Igor Terzija. Ne treba mnogo pričati kakva se atmosfera pravi u ovom klubu jer to se jednostavno zna!!! Rezervacije besplatne ali obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152
 

MR STEFAN BRAUN

Nemanjina 4
O nadaleko poznatom ludilu koje Mr. Stefan Braun može da vam ponudi vikendom ne treba pričati uopšte. Možete videti zabavu koja već godinama ne jenjava. Uz najnovije muzičke hitove DJ VLADE SB, DJ BOLLA SB i DJ MARKA SB i naravno osoblje kluba doživećete nezaboravne trenutke.
Info i rezervacije:
066/222-152

KAFANA TRI žELJE

Slovenska 2
Ako volite kafanu uz živu svirku, popularne cene pića i sjajan enterijer, sa ovom kafanom ne možete pogrešiti. Nemojte nam verovati na reč, uverite se i sami! Za sve devojke besplatno piće dobrodošlice. Rezervišite svoje mesto.
Info i rezervacije:
066/222-152
 

KAFANA PERPER MERAK

Omladinskih brigada 18a
Ako vam je merak da u kafani dočekate jutro u fenomenalnoj atmosferi, dobroj klopi i piću onda je kafana Perper Merak pravo mesto za vas. Subotom samo za vas Jami! Rezervacije besplatne ali obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152

KLUB CINEMA

Gračanička 18
Klub Cinema je godinama jedan od najboljih klubova Beograda, sa vrhunskim izvođačima, dobrom atmosferom i autentičnim enterijerom kluba. Svake subote vas zabavlja Inspiracija bend, jedan od najpopularnijih klupskih pop/rock bendova. Sa ovim klubom nema greške. Rezervacije besplatne i obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152
 

KAFANA PREMIJERA

Mileševska 73
Sjajni Dj Srba i Maja Nikolić sa bendom pravi neviđenu atmosferu u klimatizovanoj kafani Premijera, koja preti da postane br.1 kafana u Beogradu. Jedinstveni prostor sa dva ambijenta, gore kafana a dole klub sa identičnom muzikom! Malo zabavna, gradska, narodna, i
tako u krug do jutra. Za ljubitelje dobre klope kuhinja radi do 23h. Rezervišite svoje mesto na vreme.
Info i rezervacije:
066/222-152

KAFANA KAJAK

Zemunski kej 73
Ukoliko želite odličan kafanski provod uz divan pogled na Dunav, onda je kafana Kajak pravi izbor za Vas! Očekuje Vas veoma profesionalno i uvek dobro raspoloženo osoblje, koje će se uz odličan meni i otvoreni šank, zatim uz odlični muzički program, pobrinuti za vrhunski kafanski ugođaj. Rezervacije besplatne ali obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152
 

KAFANA SLATKI GREH

Glavna 51, Zemun
Kafana Slatki Greh se nalazi u centru Zemuna u Glavnoj ulici i pravo je utočište za istinske boeme, goste koji žele da se provedu za svoj groš u maloj intimnoj kafani, sa svojim društvom. Rezervacije besplatne ali obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152
Svake subote vas očekuje sjajna atmosfera kafani Štikla i burence kada nastupa Fokus bend. Dovoljno je da rezervišete svoje mesto i ponesete osmeh i dobro raspoloženje, za odličan provod ne brinite, on se podrazumeva u kafani Štikla i burence. Rezervacije su obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152
 

KAFANA SLOBODNI STRELAC

Miloša Pocerca 10
Kafana Slobodni strelac nalazi se u centru Beograda, na Savskom vencu, u ulici Miloša Pocerca 10. Odiše posebnom atmosferom koja će vas očarati na prvo druženje sa ovom kafanom, i time se automatski odvaja od većine drugih kafana kojima fali "ono nešto". Ove subote samo za vas Aca Fratelo i Ceci pa zato rezervišite na vreme vaše mesto i uživajte u promociji medovače po 80 din! Na 5 točenih piva, dobijate 2 gratis!
Info i rezervacije:
066/222-152

KAFANA NESANICA

Dobanovačka 8
Kafana Nesanica, ili kako mnogi kažu moderna kafana, osmišljena je sa ciljem da se spoje moderno i tradicionalno. Mesto na kome su spojene prednosti i kvaliteti kluba sa prednostima i kvalitetima kafane. Klubski enterijer, kafanske cene, program i provod klubsko-kafanski, odnosno kafansko-klubski. Rezervacije su besplatne i obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152
 

KAFANA MALA SAVA

Karađorđeva
Novi centar noćnih dešavanja u Beogradu, deo poznat po imenu Savamala, postao je bogatiji za još jednu kafanu, kafanu Mala Sava. Subotom samo za vas Vagabundo bend. Rezervacije besplatne ali obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152

KAFANA ONA MOJA

Vojvode Šupljikca 31a
Kaže se: "Ako je pravilno upotrebljena, kafana je najlepše mesto na svetu". Kafana ONA MOJA upravo to želi da bude – najlepše mesto na svetu uz Panta Rei uživo! Rezervacije su obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152
 

KAFANA SVIRAJ BRATE

Obrenovački put 17
Kafana Sviraj Brate se nalazi na makiškoj strani Ade ciganlije, u prostoru gde je nekada bio restoran Lovačka priča. Okupite svoje društvo, naoružajte se dobrim raspoloženjem i nemojte tražiti razlog da se dobro provedete, jer je dobar provod neizbežan u kafani Sviraj brate. Na svaki porucen bokal rakije il vina do 22:45h dobijate isti gratis! Rezervacije su obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152
U malom ušuškanom prostoru, sa kariranim stolnjacima i drvenim klupama i stolicama, dočekaće vas ljubazni domaćini svakog petka i subote. Pozitivna energija gostiju, uvek raspoloženih za pesmu i dobar provod, sjajan tamburaški orkestar i topla atmosfera nateraće vas da se potpuno opustite i uživate u noćnom provodu do ranih sati.
Info i rezervacije:
066/222-152
 

KAFANA MALA GALIJA

Kraljice Marije 3
Na samo nekoliko metara od Poštanske Štedionice očekuje vas kafana Mala Galija. Ušuškana u odličnom prostoru koji odiše kafanskom atmosferom, ove subote vas očekuje živa svirka i najbolji provod uz Dekija i Pecu. Rezervacije besplatne ali obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152

KAFANA NAšA PRIčA

Dalmatinska 44
Naš grad je postao bogatiji za još jednu kafanu, u kojoj će mnogi zasigurno ispisati neku "svoju priču", kafanu "Naša Priča". Naoružajte se dobrim raspoloženjem i pravac u Našu priču na dobar provod. Ulaz slobodan, rezervacije obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152
 

KASINA BAR

Terazije 25
Renoviran prostor ali i dalje odlične svirke, fenomenalna gostovanja i vrhunski provod u Kasina baru na Terazijama. Atmosfera je uvek sjajna, nema poziranja, stiče se utisak da ljudi jednostavno dolaze da se provedu, ispevaju, izđuskaju... Ako i vi to želite rezervišite svoje mesto na vreme!
Info i rezervacije:
066/222-152

KAFANA BOLJI žIVOT

Ugrinovačka 39
Voleli ste seriju - volećete i nas! Ukoliko nećete da čekate reprizu popularne serije na RTS-u, dođite u našu kafanu Bolji život. Radimo samo petkom i subotom gde vas u našoj kafani čekaju karirani stolnjaci i akustična muzika. Kapacitet kafane je 60 mesta pa rezervišite na vreme!
Info i rezervacije:
066/222-152
 

KAFANA OAZA

Partizanska 31
Kafana Oaza nova je kafana u Beogradu, u ulici Partizanska 31 u Malom mokrom lugu, u kojoj možete očekivati gostovanja najkvalitetnijih pevača naše estrade, tematske večeri, lepe koktel devojke i mnoga poklon iznenađenja za goste. Ove subote na promociji je Jack Daniels sa 4 red bull-a za 6500 din a za svaku poručenu flašu Ballantines-a i Johnnie Walker- a, dobijate još jednu gratis! Rezervacije besplatne ali obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152

KLUB VANILA

Studentski trg 15
Ove subote za pravljenje vrhunske atmosfere u klubu Vanila zaduženi su Acko i Katarina Didanović. Luda atmosfera, odlična svirka i provod do ranih sati vas očekuju svake subote u klubu Vanila.
Info i rezervacije:
066/222-152
 

KAFANA PRIJATELJI

Katanićeva 1
U srcu Vračara, na Slaviji, očekuje vas potpuno nova kafana Prijatelji u kojoj uvek možete očekivati odličnu muziku, dobro raspoloženje i vedru atmosferu. Posetitie kafanu sa Prijateljima barem jednom i skoro je izvesno da ćete se u nju vratiti ponovo!
Info i rezervacije:
066/222-152

KONOBA AKUSTIK

Cara Dušana 13
Autentični etno ambijent, domaća kuhinja, roštilj na ćumur, popularne cene, centar grada. I sve to uz ozvučeni bend svake subote da provod bude potpun. Rezervacije su obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152
 
I ove sezone u renoviranoj kafani Staro Burence u Zemunu možete očekivati tradicionalno dobru zabavu, niske cene pića i odličnu atmosferu za koju je zadužen bend "Burence". Rezervacije besplatne ali obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152
Splav Dragstor Play je zimski klub namenjen ljubiteljima elektronskog zvuka. Po ugledu na svetske klubove, splav Dragstor Play, pored fantastično uređenog enterijera i vrhunskog dizajna, nudi i besprekornu uslugu. Odlična zabava koju garantuje odličan spoj Dj-eva, ambijent i društvo čine svaki vikend nezaboravnim za našu prestonicu i klabing. Rezervacije besplatne ali obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152
 

KAFANA CARSKA OHOTA

Ada Huja Eko Zona bb
Kafana Carska Ohota otvorena je na mestu nekadašnjeg kluba Carski lov - kafana je dizajnirana u etno stilu i odiše duhom starih lovaca, čime se i opravdava ime kluba. Osoblje kafane je izuzetno prijatno i svakako će vam uliti pozitivnu energiju svojim ponašanjem i uslužnošću, te možete potpuno da se relaksirate u ovom klubu na obali reke. Rezervišite vaše mesto na vreme!
Info i rezervacije:
066/222-152

KAFANA TERCA

Sinđelićeva 34
Da vam ne prepricavamo puno, dodjite u kafanu "Terca" i saznajte zašto se o ovoj kafani uveliko priča po Gardošu. Tamburaši "Afrička Šljiva" će vas naterati da ostanete do kasno u noć i odlično se provedete. Rezervacije su obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152
 

KAFANA SLOžNA BRAćA

Vojvode Dobrnjca 34
Na dobro poznatoj adresi kafane Složna Braća, Vojvode Dobrnjca 34, nastavlja se i ove sezone tradicija dobrog provoda, niskih cena, vrhunske usluge i jedinstvenog muzičkog repertoara. Za sve momačke i devojačke večeri, za sve one neponovljive i nezaboravne večeri i izlaske, kafana Složna Braća je tu za Vas! Dodjite da zajedno uživamo!
Info i rezervacije:
066/222-152

KAFANA TAJNA

Ruzveltova 13
Kafana Tajna je kafana u srcu Beograda, kod Vukovog spomenika. Charter bend svake subote pravi sjajnu atmosferu, a na vama je samo da se dobro provedete. Rezervacije su besplatne i obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152
 

INDUSTRIJA BAR

Karađorđeva 23
Industrija bar je smešten u novom centru noćnih dešavanja u Beogradu, u Karađorđevoj ulici, delu poznatom kao Savamala. Svakako će Industrija bar dati jednu novu dimenziju ovom već popularnom području, sa svojim modernim enterijerom, najboljim koktelima i disco-house zvukom. Subotom samo za vas Dj Mirko & Dj Meex. Rezervacije obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152

KAFANA JOš OVU NOć

Vojislava Ilića 86
U kafani "Još ovu noć" svaka noć je priča za sebe. Odličan provod, niske cene pića, nasmejano osoblje, a subotom vas očekuje bend Tango & Cash. Ulaz je omogućen samo gostima starijim od 23 godine. Rezervacije su obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152
 

KLUB INBOX

Karađorđeva 9
Klub Inbox, mesto vrhunskog provoda sa dobro poznatim pevačima i atmosferom koju ne treba dodatno prepričavati! Dodjite i doživite provod za pamćenje! Za vas ove subote No Comment bend. Rezervacije obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152

KAFANA FOLIRANTI

Kapetan Mišina 16
Kafana "Foliranti", u srcu Beograda, pravo je mesto za sve ljubitelje dobrog kafanskog provoda. Ukoliko želite da doživite pravo kafansko iskustvo, dodjite u kafanu "Foliranti" i uživajte bez foliranja! Rezervacije su obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152
 
Ukoliko želite kafanski provod na reci sa fenomenalnim pogledom na osvetljeni Kalemegdan i Sabornu crkvu, uz sjajnu atmosferu i povoljne cene pića onda je kafana Čudna noć pravi izbor za vas. Subotom promocija svih koktela po 325 din! Rezervišite svoje mesto i prepustite se Čudnoj noći.
Info i rezervacije:
066/222-152

KAFANA ČAčANSKI KONAK

Gavrila Principa 44a
Dobra kuhinja, pristupačne cene, etno ambijent i odlična svirka su garancija dobrog provoda u kafani Čačanski Konak. Ove subote zabavljaće vas bend Balkan Plus pa rezervišite vaše mesto na vreme i uživajte u odličnim specijalitetima po kome je ova kafana poznata!
Info i rezervacije:
066/222-152
 

KAFANA PRIJEPOLJE

Zrenjaninski put 163, Borča
Kafana Prijepolje se nalazi u Borči, u ulici Zrenjaninski put broj 163. Tokom dana radi kao restoran a uveče možete uživati u pravoj kafanskoj atmosferi uz kvalitetnu pop i folk muziku. Rezervacije besplatne ali obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152

KAFANA TRI PROMILA

Masarikov trg 10
Kafana Tri promila je jedna od najmladjih, ali ujedno i najpopularnijih kafana u Zemunu. Uredjena u duhu modernih kafana, prelepog enterijera, osvojiće Vas već nakon prve posete i dobrog provoda. Rezervacije su obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152
 

KLUB TOP NIGHT

Bulevar Vojvode Mišića 81b
Top Night je sinonim za izlazak i jedan od prvih klubova i simbola Beograda. Smešten i dalje na istoj idealnoj poziciji Beograda ali u znatno boljem, lepšem i renoviranom izdanju. Rezervišite i vi vaše mesto na vreme i uverite se zašto je Top Night drugačiji od drugih!
Info i rezervacije:
066/222-152

KAFANA SITNI SATI

Desanke Maksimović 8
Ukoliko želite intimniju varijantu da se sa svojim društvom dobro provedete kafana Sitni Sati može da bude odličan izbor. Svake subote za odličnu atmosferu su zaduženi akustični tamburaši zato požurite i rezervišite vaše mesto na vreme!
Info i rezervacije:
066/222-152
 

SPLAV AMSTERDAM

Kej oslobođenja bb
Splav Amsterdam je srce i duša beogradskih splavova, splav sa prefinjenim enterijerom i najboljom atmosferom u gradu. Ako ste se uželeli dobre strane i domaće pop/rock svirke ali i proverenih hitova narodne muzike uz koje se ostaje do zore, obavezno rezervišite svoje mesto!
Info i rezervacije:
066/222-152

KLUB IZLOG

27. Marta 40
Izlog je kombinacija kafića, bara i restorana italijanske kuhinje u samom centru grada. Opustite se ove subote uz bend So & So i popularne cene pića u potpuno drugačijem ambijentu koji Izlog nudi. Za sve devojke besplatan prosseco dobrodošlice a na promociji su sve rakije 0,05 i pivo Erdinger po 210 din i litarski kokteli po 999 din.
Info i rezervacije:
066/222-152
 

KLUB CABARET ROSE

Vase Pelagića 54
Klub Cabaret Rose već godinama predstavlja jedan od najprestižnijih klubova u Beogradu. To mesto je zadržao i ove sezone zahvaljujući velikim gostovanjima, dobrim svirkama i uvek odličnoj atmosferi. Rezervacije obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152

SANTO DOMINGO BAR

Vojvode Šupljikca 31
Prelep ambijent i prijatna atmosfera su ono što uvek možete očekivati od kluba Santo Domingo, stoga je on idealno mesto za vaše uživanje sa dragim ljudima, kako u toku dana, tako i uveče kada nastupaju Ivana i Nani bend. Rezervacije besplatne ali obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152
 

KAFANA DVA JELENA

Skadarska 32
Kafana Dva jelena je jedna od najstarijih kafana u Skadarliji, boemskoj četvrti Beograda. Svake večeri vas tamburaši zabavljaju uz starogradsku muziku, pa je uživanje u večeri potpuno. Rezervacije su obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152

KAFANA TRI šEšIRA

Skadarska 29
Kafana Tri šešira je jedna od najstarijih kafana u Skadarliji, boemskoj četvrti Beograda. Svake večeri vas tamburaši zabavljaju uz starogradsku muziku, pa je uživanje u večeri potpuno. Rezervacije su obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152
 

STARA KAFANA

Ustanička 66
Uživajte u autentičnoj atmosferi Stare kafane, u starim srpskim specijalitetima, u toplini kamina i tamburašima koji će Vašu večeru učiniti još prijatnijom. Stara Kafana je mesto gde se okuplja porodica, prijatelji stari i novi, gde se slavi život i uživa u njemu. Dobrodošli ste i Vi. Rezervacije su obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152

KONTRA BAR

Strahinjića Bana 59
Subota veče u Kontra Baru je rezervisano za prave ljubitelje koktela napravljenih po orginalnim svetskim recepturama, uz naravno širok izbor raznih vrsta bezalkoholnih i alkoholnih pića. Uživaćete u prijatnoj atmosferi praćenoj RnB hitovima u izvođenju DJ-a. Proverite zbog čega je Kontra Bar baš Kontra! Subotom su svi kokteli 50% jeftiniji! Rezervacije besplatne ali obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152
 

SPLAV AMSTERDAM

Kej oslobođenja bb
Splav Amsterdam je srce i duša beogradskih splavova, splav sa prefinjenim enterijerom i najboljom atmosferom u gradu. Ako ste se uželeli dobre strane i domaće pop/rock svirke ali i proverenih hitova narodne muzike uz koje se ostaje do zore, obavezno rezervišite svoje mesto!
Info i rezervacije:
066/222-152

COYOTE BAR

Višnjićeva 9
Coyote bar je fantastičan koktel bar, kvalitetne pop, rock, disko, EX-YU i retro house muzike uz remixe DJeva, koji će vas na prvi pogled oduševiti svojim unikatnim enterijerom, dobrim muzičkim programom, velikim izborom stranih točenih piva i bogatim programom prestižnih viskija! Uz dobar izbor poznatih točenih piva i bogat program prestižnih viskija i tequile, DJ-evi će vas vratiti u zlatno doba '80 i '90-tih, na njima svojstven način, uz parolu VAŽNO JE UČESTVOVATI! Promo Malt Irish Whisky...
Info i rezervacije:
066/222-152
 
Restoran Tri šešira je jedan od najstarijih restorana u Skadarliji, boemskoj četvrti Beograda. Svake večeri vas tamburaši zabavljaju uz starogradsku muziku, pa je uživanje u večeri potpuno. Rezervacije su obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152

CAFFE BAR IRON

Obilićev venac 24
Ove subote, na Obilićevom vencu, očekuje vas odlična klubska noć. Rezervišite svoje mesto što pre i uživajte u predivnom enterijeru ovog kafea, koji predstavlja nepogršivi spoj elegancije i opuštenosti i budite deo jedinstvene i neodoljive čarolije noći subotom u Iron cafeu.
Info i rezervacije:
066/222-152
 
Uživajte u autentičnoj atmosferi Stare kafane, u starim srpskim specijalitetima, u toplini kamina i tamburašima koji će Vašu večeru učiniti još prijatnijom. Stara Kafana je mesto gde se okuplja porodica, prijatelji stari i novi, gde se slavi život i uživa u njemu. Dobrodošli ste i Vi. Rezervacije su obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152

NA VODI KAFANA

Brodarska bb
U novoj Na Vodi Kafani imaćete priliku da uzivate u nesvakidašnjem programu jer parola ove kafane je "1 Kafana a 2 Provoda!" U periodu od 22h do 03h je kafansko veče gde vas zabavljaju Dragica Zlatić i Boris Stjepanović a od 03h do 05h je Gipsy After Party. Rezervacije obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152
 

KLUB KODEKS 29

Triše Kaclerovića 29
Caffe klub Kodeks 29 je klub koji postavlja nove kodekse provoda u Beogradu, klub u kojem možete da vrhunski zabavite po pristupačnim cenama i klub koga krasi ambijent osmišljen po uzoru na najbolje svetske klubove, i predstavlja pravu novinu na klupskoj sceni noćnog života u Beogradu. Rezervacije besplatne ali obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152

RESTORAN TRANDAFILOVIć

Ugao Makenzijeve i Mutapove ulice
Svake subote možete se odlično provesti u restoranu Trandafilović, jer za vas nastupaju Tamburaši. Najpoznatiji kafanski hitovi, uz kvalitenu kuhinju i blisko društvo učiniće da vam veče bude nezaboravno. Rezervacije su obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152
 

RESTORAN RESET

Gospodar Jovanova 42
Restoran Reset sa Dorćola nudi veoma ukusnu, pažljivo pripremljenu i lepo serviranu hranu uz prijatnu muziku studeneta Fakulteta muzičke umetnosti i muzičara iz Filharmonije, koji samo za vas izvode klasične i jazz hitove! Rezervacije besplatne ali obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152

WITCH BAR

Pariska 13
Najneobičnije koktele probaćete u Witch baru, koji je zamišljen kao magično mesto za beg od svakodnevice. Koktele, koji svojim zanimljivim nazivima privlače pažnju istog trena, ispijaćete sa uživanjem i oduševljenjem. Rezervacije obavezne, maske poželjne.
Info i rezervacije:
066/222-152
 

CAFFE BAR RETENZIJA

Bulevar Mihajla Pupina 24
Ukoliko želite opušten provod sa prijateljima a pritom se ljubitelji koktela, uživo muzike i Novog Beograda, onda je caffe bar Retenzija pravo mesto za vas! Rezervacije besplatne ali obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152

KAFANA GONAK

Sinđelićeva 25
Kafana Gonak vam svake subote nudi sjajnu svirku uživo, a goste zabavljaju kontrabas, harmonika i gitara u akustici. Svirka traje 22-03h, a rezervacije su obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152
 
Restoran Dva jelena je jedan od najstarijih restorana u Skadarliji, boemskoj četvrti Beograda. Svake večeri vas tamburaši zabavljaju uz starogradsku muziku, pa je uživanje u večeri potpuno. Rezervacije su obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152

KAFANA JAZBINA

Bul. kralja Aleksandra 89
Samo najbolji kafanski hitovi odzvanjaju svake subote u kafani Jazbina! Za sve boeme ovo je svakako pravo mesto. Za atmosferu su zaduženi članovi benda Incognito. Zato rezervišite i uživajte!
Info i rezervacije:
066/222-152
 

 
 
 • Svaštara

 • Šoping

 • Restorani

 • Pozorišta

 • Noćni život

 • Koncerti

 • Filmovi

 • Jeansomania shopping week

 • Klopa u KFC restoranima

 • Restoran Na ćošku

 • Restoran Little Bay

 • Restoran Pink

 • Smrtonosna motoristika

 • Dobrodošli u Srbiju

 • Da li si kafanski čovek?

 • Belgrade Foam Fest No.2

 • Koncert Aleksandre Kovač

 • The Green Hornet

 • TRON: Legacy

 • Na turneji

Developed by JoomVision.com
autobuski_prevoz
kafana gaucosi
veceras_u_beogradu