Dešavanja u Beogradu arrow Večeras u Beogradu
Izaberi dan:

Subota

31.januar

KAFANA SIPAJ, NE PITAJ

Bul. Vojvode Mišića 11 (ispod Mostarske petlje)
Na mestu gde se spajaju stari i novi Beograd, tik ispod Mostarske petlje, kafana Sipaj, Ne Pitaj otvorila je za vas jos jednu uzbudljivu sezonu. Kao i predhodne, i ove sezone će svi boemski putevi voditi u kafanu "SIPAJ, NE PITAJ". Rezervacije su obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152
 

KLUB KAFANA TARAPANA

Kneza Miloša 9
Klub ili kafana? Ma bitno da je TARAPANA! Centar Beograda je dobio jedno od najlepših mesta za izlazak, mesto na koje ćete se uvek vraćati, jer kada jednom osetite atmosferu TARAPANE, sve drugo pada u zaborav. Kneza Miloša 9, TARAPANA je otvorila svoja vrata za sve boeme ovog grada. Rezervacije su besplatne i obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152

KAFANA DRUGA KUćA GAUČOSI

Bulevar Vojvode Bojovića 10
Ako volite kafanu Druga Kuća sigurni smo da ćete još više voleti njenu bratsku kafanu, kafanu Druga Kuća Gaučosi. U prostoru ove nove kafane cele sezone možete očekivati fenomenalna gostovanja, pristupačne cene pića i vrhunski provod do zore. Rezervišite vaše mesto na vreme!
Info i rezervacije:
066/222-152
 

KAFANA PUKNI ZORO

Masarikov Trg 10
U jednom od najlepših delova Zemuna očekuje vas kafana Pukni Zoro, novo mesto za sve ljubitelje kafane, dobrog provoda i boemskog života. Ove subote za vaše raspoloženje zaduženi su Mihailo, Milica i Statik bend, zato navratite i vi jer najgore što može da vam se desi je da se super provedete!
Info i rezervacije:
066/222-152

KAFANA DRUGA KUćA

Vojvode Dobrnjca 34
Nova sezona kafane Druga Kuća ali i dalje odlične svirke i uvek veseli gosti! Muzika je ozvučena, tako da je živo u svakom delu kafane. Njihova parola je "Nije pijanstvo ako te posle nije 3 dana sramota!" pa se i od vas očekuje da se ponašate u skladu sa parolom :) zato rezervišite mesto na vreme!
Info i rezervacije:
066/222-152
 
Kafana Ko to tamo peva nastavlja zimsku sezonu u boemskom delu Beograda, tik uz restoran Velika Skadarlija. Kafana će raditi 5 dana nedeljno, uz žive nastupe bendova i ozvučenih tamburaša i biće mesto gde ćete moći da se opustite uz sjajnu muziku, kafanske cene pića i odlično društvo! Rezervacije obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152

GRADSKA KAFANA

Vladimira Popovića bb
Novi Beograd je ove zimske sezone postao bogatiji za još jedan fenomenalni kafanski provod, provod u Gradskoj kafani. Rezervišite vaše mesto na vreme i uverite se zašto se o ovoj kafani već uveliko priča!
Info i rezervacije:
066/222-152
 

KAFANA NA BALKANU

Prizrenska 2
Kafana Na Balkanu nova je kafana i nalazi se pored hotela Balkan u samom centru Beograda. Kafana Na Balkanu zamišljena je kao vrhunsko mesto za provod tokom jeseni i zime, sa izuzetno prijatnom atmosferom, kvalitetnim osobljem i vrhunskom muzikom, a sve to za vrlo pristupačne, da ne kažemo kafanske cene. Rezervacije besplatne ali obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152
Gradska kafana Savamala nova je beogradska kafana koje se nalazi u samom centru grada, u delu Savamala, pravom epicentru noćnog života u Beogradu. Ova kafana pravo je mesto za sve ljubitelje folk muzike, kvalitetne iskrene kafanske atmosfere, pristojnih cena i vrhunske zabave do ranih jutarnjih časova. Za sve devojke besplatna koktel pića do 23:30h! Rezervacije besplatne ali obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152
 
I ove sezone u renoviranoj kafani Staro Burence u Zemunu možete očekivati tradicionalno dobru zabavu, niske cene pića i odličnu atmosferu za koju je zadužen bend "Burence". Rezervacije besplatne ali obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152

KAFANA MOJA BIVšA

Kursulina 37
Za dobro raspoloženje je potrebno dobro društvo, dobro piće, dobra muzika i naravno dobra KAFANA, a kafana Moja Bivša se potrudila za sve to. Subotom samo za vas Bit bend i provod je zagarantovan. Rezervacije su obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152
 

KAFANA KOD MINISTRA

Admirala Geparta 14 (ulaz iz dvorišta vlade RS)
Ponovo zaseda ministarstvo u kafani Kod Ministra. Ove subote za vas Suzana Suzy Bogdanović i Antipiko bend pa zato svratite u kafanu i osećajte se ministarski. Rezervacije su obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152

GRADSKA KAFANA TRG

Trg Republike 5
Ukoliko volite kafanu i želite da se provedete uz najniže cene pića, sa odličnom muzikom i dobrom atmosferom u samom centru grada, onda je Gradska kafana Trg pravo mesto za vas. Ulaz besplatan, rezervacije obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152
 

KAFANA TERCA

Sinđelićeva 34
Da vam ne prepričavamo puno, dođite u kafanu "Terca" i saznajte zašto se o ovoj kafani uveliko priča po Gardošu. Tamburaši "Afrička Šljiva" će vas naterati da ostanete do kasno u noć i odlično se provedete. Rezervacije su obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152

KAFANA SEVDAH

Sremskih odreda 1
Kafana Sevdah je jedna od omiljenih novobeogradskih kafana. Intimna atmosfera, najbolji provod i vrhunska usluga su ono po čemu je prepoznatljiva. Rezervišite svoje mesto na vreme i budite deo neponovljive atmosfere u kafani Sevdah.
Info i rezervacije:
066/222-152
 

KAFANA SUMNJIVOG MORALA

Gospodara Vučića 189
Kafana Sumnjivog Morala je novootvorena kafana na Vračaru koja odiše nesvakidašnjim enterijerom kada su kafane u pitanju. Dodjite i vi i doživite kafanski provod za pamćenje. Za sve one koji se čekiraju u kafani, kafana mu poklanja turu pića a za sve one koji slave nešto, kafana daje poklon! Rezervacije besplatne ali obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152
Ove subote vas očekuje sjajna atmosfera u novootvorenoj kafani Čaršija kada nastupaju Boban Radosavljević, Zoran Matić Kiza, Danica, Stojče i Sexy bend. Dovoljno je da rezervišete svoje mesto i ponesete osmeh i dobro raspoloženje, a za odličan provod ne brinite, on se podrazumeva u kafani Čaršija.
Info i rezervacije:
066/222-152
 

KLUB TEATRO BAR

Sarajevska 26
Klub Teatro Bar Vas poziva na najludju subotu u gradu gde je za fenomenalnu atmosferu zadužena Marina Visković. Ne treba mnogo pričati kakva se atmosfera pravi u ovom klubu jer to se jednostavno zna!!! Rezervacije besplatne ali obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152

MR STEFAN BRAUN

Nemanjina 4
O nadaleko poznatom ludilu koje Mr. Stefan Braun može da vam ponudi vikendom ne treba pričati uopšte. Možete videti zabavu koja već godinama ne jenjava. Uz najnovije muzičke hitove DJ VLADE SB, DJ BOLLA SB i DJ MARKA SB i naravno osoblje kluba doživećete nezaboravne trenutke.
Info i rezervacije:
066/222-152
 

KAFANA PERPER MERAK

Omladinskih brigada 18a
Ako vam je merak da u kafani dočekate jutro u fenomenalnoj atmosferi, dobroj klopi i piću onda je kafana Perper Merak pravo mesto za vas. Subotom samo za vas JAMI! Rezervacije besplatne ali obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152

KLUB CINEMA

Gračanička 18
Klub Cinema je godinama jedan od najboljih klubova Beograda, sa vrhunskim izvođačima, dobrom atmosferom i autentičnim enterijerom kluba. Svake subote vas zabavlja Inspiracija bend, jedan od najpopularnijih klupskih pop/rock bendova. Sa ovim klubom nema greške. Rezervacije besplatne i obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152
 
Ako volite kafanu uz živu svirku, popularne cene pića i sjajan enterijer, sa ovom kafanom ne možete pogrešiti. Nemojte nam verovati na reč, uverite se i sami! Rezervišite svoje mesto.
Info i rezervacije:
066/222-152

FENSI KAFANA

Ušće bb
Ukoliko želite fensi kafanski provod na reci onda je Fensi kafana pravo mesto za vas! Odličan muzički repertoar, fenomenalna atmosfera, pristupačne cene pića, ljubazno osoblje su i više nego dovoljni razlozi da rezervišete svoje mesto u kafani. Ulaz besplatan, rezervacije obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152
 

KAFANA PREMIJERA

Mileševska 73
Sjajni Dj Srba i Maja Nikolić sa bendom pravi neviđenu atmosferu u klimatizovanoj kafani Premijera, koja preti da postane br.1 kafana u Beogradu. Jedinstveni prostor sa dva ambijenta, gore kafana a dole klub sa identičnom muzikom! Malo zabavna, gradska, narodna, i
tako u krug do jutra. Za ljubitelje dobre klope kuhinja radi do 23h. Rezervišite svoje mesto na vreme.
Info i rezervacije:
066/222-152

KAFANA HACIENDA

Bulevar JNA 43, Jajinci
Kafana Hacienda nalazi se u Jajincima, u ulici Bulevar JNA broj 43. U kafani Hacijenda uživajte tokom živih svirki uz opuštene note pop i folk muzike i dobru atmosferu, a pošto kafana radi i kao restoran, možete se i fino najesti! Rezervacije besplatne ali obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152
 

KAFANA KAJAK

Zemunski kej 73
Ukoliko želite odličan kafanski provod uz divan pogled na Dunav, onda je kafana Kajak pravi izbor za Vas! Očekuje Vas veoma profesionalno i uvek dobro raspoloženo osoblje, koje će se uz odličan meni i otvoreni šank, zatim uz odlični muzički program, pobrinuti za vrhunski kafanski ugođaj. Rezervacije besplatne ali obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152

KLUB TOP NIGHT

Bulevar Vojvode Mišića 81b
Top Night je sinonim za izlazak i jedan od prvih klubova i simbola Beograda. Smesten i dalje na istoj idealnoj poziciji Beograda ali u znatno boljem, lepsem i renoviranom izdanju. Rezervisite i vi vase mesto na vreme i uverite se zasto je Top Night drugaciji od drugih! Promocija: Ballantines + 3x coca-cola + 3x lemar = 6900 din i za svaku poručenu flašu, drugu dobijate gratis!
Info i rezervacije:
066/222-152
 

KAFANA NESANICA

Dobanovačka 8
Kafana Nesanica, ili kako mnogi kažu moderna kafana, osmišljena je sa ciljem da se spoje moderno i tradicionalno. Mesto na kome su spojene prednosti i kvaliteti kluba sa prednostima i kvalitetima kafane. Klubski enterijer, kafanske cene, program i provod klubsko-kafanski, odnosno kafansko-klubski. Rezervacije su besplatne i obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152

KAFANA ONA MOJA

Vojvode Šupljikca 31a
Kaže se: "Ako je pravilno upotrebljena, kafana je najlepše mesto na svetu". Kafana ONA MOJA upravo to želi da bude – najlepše mesto na svetu uz Panta Rei uživo! Rezervacije su obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152
 

KAFANA NAšA PRIčA

Dalmatinska 44
Naš grad je postao bogatiji za još jednu kafanu, u kojoj će mnogi zasigurno ispisati neku "svoju priču", kafanu "Naša Priča". Naoružajte se dobrim raspoloženjem i pravac u Našu priču na dobar provod. Ulaz slobodan, rezervacije obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152
Svake subote vas očekuje sjajna atmosfera kafani Štikla i burence kada nastupa Miroslav Mirče Radulović. Dovoljno je da rezervišete svoje mesto i ponesete osmeh i dobro raspoloženje, za odličan provod ne brinite, on se podrazumeva u kafani Štikla i burence. Rezervacije su obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152
 

KONOBA AKUSTIK

Cara Dušana 13
Autentični etno ambijent, domaća kuhinja, roštilj na ćumur, popularne cene, centar grada. I sve to uz ozvučeni bend svake subote da provod bude potpun. Rezervacije su obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152
Splav Dragstor Play je zimski klub namenjen ljubiteljima elektronskog zvuka. Po ugledu na svetske klubove, splav Dragstor Play, pored fantastično uređenog enterijera i vrhunskog dizajna, nudi i besprekornu uslugu. Odlična zabava koju garantuje odličan spoj Dj-eva, ambijent i društvo čine svaki vikend nezaboravnim za našu prestonicu i klabing. Rezervacije besplatne ali obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152
 

KAFANA SLOžNA BRAćA

Vojvode Dobrnjca 34
Na dobro poznatoj adresi kafane Složna Braća, Vojvode Dobrnjca 34, nastavlja se i ove sezone tradicija dobrog provoda, niskih cena, vrhunske usluge i jedinstvenog muzičkog repertoara. Za sve momačke i devojačke večeri, za sve one neponovljive i nezaboravne večeri i izlaske, kafana Složna Braća je tu za Vas! Dodjite da zajedno uživamo!
Info i rezervacije:
066/222-152

KAFANA TAJNA

Ruzveltova 13
Kafana Tajna je kafana u srcu Beograda, kod Vukovog spomenika.Goca Paunović i Milan Matijević svake subote prave sjajnu atmosferu, a na vama je samo da se dobro provedete. Rezervacije su besplatne i obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152
 

INDUSTRIJA BAR

Karađorđeva 23
Industrija bar je smešten u novom centru noćnih dešavanja u Beogradu, u Karađorđevoj ulici, delu poznatom kao Savamala. Svakako će Industrija bar dati jednu novu dimenziju ovom već popularnom području, sa svojim modernim enterijerom, najboljim koktelima i disco-house zvukom. Subotom samo za vas Fucking House Night. Rezervacije obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152

KLUB TILT

Beton Hala, Karađorđeva 2-4, Savski Venac
Klub Tilt je potpuno novi klub u Beogradu, i predstavlja zimsku varijantu splava Freestyler. Zbog iskusne ekipe ugostitelja koja vodi klub Tilt, preti da postane jedan od najpopularnijih klubova u Beogradu, poznat po dobroj zabavi, vrhunskim žurkama, kvalitetnim DJevima i izvođačima i lepim devojkama. Rezervacije besplatne ali obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152
 

KAFANA JOš OVU NOć

Vojislava Ilića 86
U kafani "Još ovu noć" svaka noć je priča za sebe. Odličan provod, niske cene pića, nasmejano osoblje, a subotom vas očekuje Miami bend. Ulaz je omogućen samo gostima starijim od 23 godine. Rezervacije su obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152

KLUB INBOX

Karađorđeva 9
Klub Inbox, mesto vrhunskog provoda sa dobro poznatim pevačima i atmosferom koju ne treba dodatno prepričavati! Dodjite i doživite provod za pamćenje! Za vas ove subote
Vesko Vučković sa bendom. Rezervacije obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152
 

KAFANA FOLIRANTI

Kapetan Mišina 16
Kafana "Foliranti", u srcu Beograda, pravo je mesto za sve ljubitelje dobrog kafanskog provoda. Ukoliko želite da doživite pravo kafansko iskustvo, dodjite u kafanu "Foliranti" i uživajte bez foliranja! Rezervacije su obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152

SANTO DOMINGO BAR

Vojvode Šupljikca 31
Prelep ambijent i prijatna atmosfera su ono što uvek možete očekivati od kluba Santo Domingo, stoga je on idealno mesto za vaše uživanje sa dragim ljudima, kako u toku dana, tako i uveče kada nastupa Nani bend. Rezervacije besplatne ali obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152
 

KAFANA DVA JELENA

Skadarska 32
Kafana Dva jelena je jedna od najstarijih kafana u Skadarliji, boemskoj četvrti Beograda. Svake večeri vas tamburaši zabavljaju uz starogradsku muziku, pa je uživanje u večeri potpuno. Rezervacije su obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152

KAFANA TRI šEšIRA

Skadarska 29
Kafana Tri šešira je jedna od najstarijih kafana u Skadarliji, boemskoj četvrti Beograda. Svake večeri vas tamburaši zabavljaju uz starogradsku muziku, pa je uživanje u večeri potpuno. Rezervacije su obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152
 

STARA KAFANA

Ustanička 66
Uživajte u autentičnoj atmosferi Stare kafane, u starim srpskim specijalitetima, u toplini kamina i tamburašima koji će Vašu večeru učiniti još prijatnijom. Stara Kafana je mesto gde se okuplja porodica, prijatelji stari i novi, gde se slavi život i uživa u njemu. Dobrodošli ste i Vi. Rezervacije su obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152

KONTRA BAR

Strahinjića Bana 59
Subota veče u Kontra Baru je rezervisano za prave ljubitelje koktela napravljenih po orginalnim svetskim recepturama, uz naravno širok izbor raznih vrsta bezalkoholnih i alkoholnih pića. Uživaćete u prijatnoj atmosferi praćenoj RnB hitovima u izvođenju DJ-a. Proverite zbog čega je Kontra Bar baš Kontra! Subotom su svi kokteli 50% jeftiniji! Rezervacije besplatne ali obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152
 

KAFANA JAZBINA

Bul. kralja Aleksandra 89
Samo najbolji kafanski hitovi odzvanjaju svake subote u kafani Jazbina! Za sve boeme ovo je svakako pravo mesto. Za atmosferu su zaduženi članovi benda Incognito. Zato rezervišite i uživajte!
Info i rezervacije:
066/222-152
Restoran Tri šešira je jedan od najstarijih restorana u Skadarliji, boemskoj četvrti Beograda. Svake večeri vas tamburaši zabavljaju uz starogradsku muziku, pa je uživanje u večeri potpuno. Rezervacije su obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152
 

SPLAV AMSTERDAM

Kej oslobođenja bb
Splav Amsterdam je srce i duša beogradskih splavova, splav sa prefinjenim enterijerom i najboljom atmosferom u gradu. Ako ste se uželeli dobre narodno/kafanske svirke uz koje se ostaje do zore, obavezno rezervišite svoje mesto!
Info i rezervacije:
066/222-152

SPLAV AMSTERDAM

Kej oslobođenja bb
Splav Amsterdam je srce i duša beogradskih splavova, splav sa prefinjenim enterijerom i najboljom atmosferom u gradu. Ako ste se uželeli dobrenarodno/kafanske svirke uz koje se ostaje do zore, obavezno rezervišite svoje mesto!
Info i rezervacije:
066/222-152
 

OLD LONDON PUB

Gavrila Principa 46
Old London pub u centru Beograda, u ulici Gavrila Principa 46, u Savamaloj, pretenduje da postane pravi londonski pub u srcu Beograda.Kako kažu uvek raspoloženi bartenderi, u Old London pubu celu Veliku Britaniju mogu vam natočiti u pintu piva. Naime, u ovom lokalu se nudi preko 50 različitih vrsta flaširanih i točenih piva (ima sedam vrsta točenih piva), što ga je svrstalo u epicentar zaljubljenika u dobro pivo!
Info i rezervacije:
066/222-152

RESTORAN STARA KAFANA

Ustanička 66
Uživajte u autentičnoj atmosferi Stare kafane, u starim srpskim specijalitetima, u toplini kamina i tamburašima koji će Vašu večeru učiniti još prijatnijom. Stara Kafana je mesto gde se okuplja porodica, prijatelji stari i novi, gde se slavi život i uživa u njemu. Dobrodošli ste i Vi. Rezervacije su obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152
 

NA VODI KAFANA

Brodarska bb
U novoj Na Vodi Kafani imaćete priliku da uzivate u nesvakidašnjem programu jer parola ove kafane je "1 Kafana a 2 Provoda!" U periodu od 22h do 03h je kafansko veče gde vas zabavljaju Dragica Zlatić i Marko Šabanović a od 03h do 05h je Gipsy After Party. Rezervacije obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152

RESTORAN TRANDAFILOVIć

Ugao Makenzijeve i Mutapove ulice
Svake subote možete se odlično provesti u restoranu Trandafilović, jer za vas nastupa akustični bend "Srce Beograda". Najpoznatiji kafanski hitovi, uz kvalitenu kuhinju i blisko društvo učiniće da vam veče bude nezaboravno. Rezervacije su obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152
 

RESTORAN RESET

Gospodar Jovanova 42
Restoran Reset sa Dorćola nudi veoma ukusnu, pažljivo pripremljenu i lepo serviranu hranu uz prijatnu muziku studeneta Fakulteta muzičke umetnosti i muzičara iz Filharmonije, koji samo za vas izvode klasične i jazz hitove! Rezervacije besplatne ali obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152

WITCH BAR

Pariska 13
Najneobičnije koktele probaćete u Witch baru, koji je zamišljen kao magično mesto za beg od svakodnevice. Koktele, koji svojim zanimljivim nazivima privlače pažnju istog trena, ispijaćete sa uživanjem i oduševljenjem. Rezervacije obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152
 

KAFANA GONAK

Sinđelićeva 25
Kafana Gonak vam svake subote nudi sjajnu svirku uživo, a goste zabavljaju kontrabas, harmonika i gitara u akustici. Svirka traje 22-03h, a rezervacije su obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152

KLUB PLASTIC

Takovska 34
Klub Plastic je već dugi niz godina sinonim za dobar provod, raznolikost i toleranciju. Ovakvu tradiciju klub je postigao zahvaljujući konceptu koji od svog nastanka plasira i razvija, a to je pažljivo osluškivanje i ispunjavanje potreba svojih posetilaca. Rezervacije besplatne ali obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152
 
Restoran Dva jelena je jedan od najstarijih restorana u Skadarliji, boemskoj četvrti Beograda. Svake večeri vas tamburaši zabavljaju uz starogradsku muziku, pa je uživanje u večeri potpuno. Rezervacije su obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152

RESTORAN DVA BELA GOLUBA

Bul. Despota Stefana 3
Restoran Dva Bela Goluba je smešten u predvorju Boemske Skadarlije i predstavlja idealan spoj tradicije i kvaliteta. Prijatan ambijent i bogata ponuda, obojena zvucima starogradske muzike motiviše Vas da posetite najstariji restoran u Skadarliji. Rezervacije besplatne ali obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152
 

CAFFE BAR RETENZIJA

Bulevar Mihajla Pupina 24
Ukoliko želite opušten provod sa prijateljima a pritom se ljubitelji koktela, uživo muzike i Novog Beograda, onda je caffe bar Retenzija pravo mesto za vas! Rezervacije besplatne ali obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152

KAFANA DVA BELA GOLUBA

Bul. Despota Stefana 3
Kafana Dva Bela Goluba je smešten u predvorju Boemske Skadarlije i predstavlja idealan spoj tradicije i kvaliteta. Prijatan ambijent i bogata ponuda, obojena zvucima starogradske muzike motiviše Vas da posetite najstariji restoran u Skadarliji. Rezervacije besplatne ali obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152
 

KLUB KODEKS 29

Triše Kaclerovića 29
Caffe klub Kodeks 29 je klub koji postavlja nove kodekse provoda u Beogradu, klub u kojem možete da vrhunski zabavite po pristupačnim cenama i klub koga krasi ambijent osmišljen po uzoru na najbolje svetske klubove, i predstavlja pravu novinu na klupskoj sceni noćnog života u Beogradu. Rezervacije besplatne ali obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152

 
 
 • Svaštara

 • Šoping

 • Restorani

 • Pozorišta

 • Noćni život

 • Koncerti

 • Filmovi

 • Jeansomania shopping week

 • Klopa u KFC restoranima

 • Restoran Na ćošku

 • Restoran Little Bay

 • Restoran Pink

 • Smrtonosna motoristika

 • Dobrodošli u Srbiju

 • Da li si kafanski čovek?

 • Belgrade Foam Fest No.2

 • Koncert Aleksandre Kovač

 • The Green Hornet

 • TRON: Legacy

 • Na turneji

Developed by JoomVision.com
autobuski_prevoz
kafana gaucosi
veceras_u_beogradu