Dešavanja u Beogradu arrow Večeras u Beogradu
Izaberi dan:

Petak

19.decembar

KAFANA SIPAJ, NE PITAJ

Bul. Vojvode Mišića 11 (ispod Mostarske petlje)
Na mestu gde se spajaju stari i novi Beograd, tik ispod Mostarske petlje, kafana Sipaj, Ne Pitaj otvorila je za vas jos jednu uzbudljivu sezonu. Kao i predhodne, i ove sezone će svi boemski putevi voditi u kafanu "SIPAJ, NE PITAJ". Rezervacije su obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152
 

KLUB KAFANA TARAPANA

Kneza Miloša 9
Klub ili kafana? Ma bitno da je TARAPANA! Centar Beograda je dobio jedno od najlepših mesta za izlazak, mesto na koje ćete se uvek vraćati, jer kada jednom osetite atmosferu TARAPANE, sve drugo pada u zaborav. Kneza Miloša 9, TARAPANA je otvorila svoja vrata za sve boeme ovog grada. Rezervacije su besplatne i obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152

KAFANA PUKNI ZORO

Masarikov Trg 10
U jednom od najlepših delova Zemuna očekuje vas kafana Pukni Zoro, novo mesto za sve ljubitelje kafane, dobrog provoda i boemskog života. Ovog petka za vaše raspoloženje zaduženi su Milica Atanacković, Mihailo Milčić i Static bend, zato navratite i vi jer najgore što može da vam se desi je da se super provedete!
Info i rezervacije:
066/222-152
 

KAFANA DRUGA KUćA

Vojvode Dobrnjca 34
Nova sezona kafane Druga Kuća ali i dalje odlične svirke i uvek veseli gosti! Muzika je ozvučena, tako da je živo u svakom delu kafane. Njihova parola je "Nije pijanstvo ako te posle nije 3 dana sramota!" pa se i od vas očekuje da se ponašate u skladu sa parolom :) zato rezervišite mesto na vreme!
Info i rezervacije:
066/222-152
Kafana Ko to tamo peva nastavlja zimsku sezonu u boemskom delu Beograda, tik uz restoran Velika Skadarlija. Kafana će raditi 5 dana nedeljno, uz žive nastupe bendova i ozvučenih tamburaša i biće mesto gde ćete moći da se opustite uz sjajnu muziku, kafanske cene pića i odlično društvo! Rezervacije obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152
 

GRADSKA KAFANA

Vladimira Popovića bb
Novi Beograd je ove zimske sezone postao bogatiji za još jedan fenomenalni kafanski provod, provod u Gradskoj kafani. Rezervišite vaše mesto na vreme i uverite se zašto se o ovoj kafani već uveliko priča!
Info i rezervacije:
066/222-152

KAFANA NA BALKANU

Prizrenska 2
Kafana Na Balkanu nova je kafana i nalazi se pored hotela Balkan u samom centru Beograda. Kafana Na Balkanu zamišljena je kao vrhunsko mesto za provod tokom jeseni i zime, sa izuzetno prijatnom atmosferom, kvalitetnim osobljem i vrhunskom muzikom, a sve to za vrlo pristupačne, da ne kažemo kafanske cene. Rezervacije besplatne ali obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152
 
Gradska kafana Savamala nova je beogradska kafana koje se nalazi u samom centru grada, u delu Savamala, pravom epicentru noćnog života u Beogradu. Ova kafana pravo je mesto za sve ljubitelje folk muzike, kvalitetne iskrene kafanske atmosfere, pristojnih cena i vrhunske zabave do ranih jutarnjih časova. Rezervacije besplatne ali obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152
I ove sezone u renoviranoj kafani Staro Burence u Zemunu možete očekivati tradicionalno dobru zabavu, niske cene pića i odličnu atmosferu za koju je zadužen Laki bend. Rezervacije besplatne ali obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152
 

KAFANA MOJA BIVšA

Kursulina 37
Za dobro raspoloženje je potrebno dobro društvo, dobro piće, dobra muzika i naravno dobra KAFANA,a kafana Moja Bivša se potrudila za sve to. Petkom samo za vas Arcus bend i provod je zagarantovan. Rezervacije su obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152

KAFANA KOD MINISTRA

Admirala Geparta 14 (ulaz iz dvorišta vlade RS)
Ponovo zaseda ministarstvo u kafani Kod Ministra. Ovog petka za vas Taboo bend pa zato svratite u kafanu i osećajte se ministarski. Rezervacije su obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152
 

GRADSKA KAFANA TRG

Trg Republike 5
Ukoliko volite kafanu i želite da se provedete uz najniže cene pića, sa odličnom muzikom i dobrom atmosferom u samom centru grada, onda je Gradska kafana Trg pravo mesto za vas. Ulaz besplatan, rezervacije obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152

KAFANA TERCA

Sinđelićeva 34
Da vam ne prepricavamo puno, dodjite u kafanu "Terca" i saznajte zašto se o ovoj kafani uveliko priča po Gardošu. Tamburaši "Kavaljeri" će vas naterati da ostanete do kasno u noć i odlično se provedete. Rezervacije su obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152
 

KAFANA SEVDAH

Sremskih odreda 1
Kafana Sevdah je jedna od omiljenih novobeogradskih kafana. Intimna atmosfera, najbolji provod i vrhunska usluga su ono po čemu je prepoznatljiva. Rezervišite svoje mesto na vreme i budite deo neponovljive atmosfere u kafani Sevdah.
Info i rezervacije:
066/222-152
Ovog petka vas očekuje sjajna atmosfera u novootvorenoj kafani Čaršija kada nastupa Pozitiv bend. Dovoljno je da rezervišete svoje mesto i ponesete osmeh i dobro raspoloženje, a za odličan provod ne brinite, on se podrazumeva u kafani Čaršija. Promocije: na svaku poručenu flašu žestine do 23:30h dobijate još jednu gratis!
Info i rezervacije:
066/222-152
 

KLUB TEATRO BAR

Sarajevska 26
Klub Teatro Bar Vas poziva na najludji petak u gradu gde je za fenomenalnu atmosferu zadužena Dara Bubamara. Ne treba mnogo pričati kakva se atmosfera pravi u ovom klubu jer to se jednostavno zna!!! Rezervacije besplatne ali obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152

MR STEFAN BRAUN

Nemanjina 4
O nadaleko poznatom ludilu koje Mr. Stefan Braun može da vam ponudi vikendom ne treba pričati uopšte. Možete videti zabavu koja već godinama ne jenjava. Uz najnovije muzičke hitove DJ VLADE SB, DJ BOLLA SB i DJ MARKA SB i naravno osoblje kluba doživećete nezaboravne trenutke.
Info i rezervacije:
066/222-152
 

KONOBA AKUSTIK

Cara Dušana 13
Autentični etno ambijent, domaća kuhinja, roštilj na ćumur, popularne cene, centar grada. I sve to uz ozvučeni bend svakog petka da ugođaj u večeri bude potpun. Rezervacije su obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152

KAFANA TRI žELJE

Slovenska 2
Ako volite kafanu uz živu svirku, popularne cene pića i sjajan enterijer, sa ovom kafanom ne možete pogrešiti. Nemojte nam verovati na reč, uverite se i sami! Za sve devojke besplatno piće dobrodošlice. Rezervišite svoje mesto.
Info i rezervacije:
066/222-152
 

KAFANA PERPER MERAK

Omladinskih brigada 18a
Ako vam je merak da u kafani dočekate jutro u fenomenalnoj atmosferi, dobroj klopi i piću onda je kafana Perper Merak pravo mesto za vas. Petkom samo za vas Filip Bulatović i Sladja Grozdanić! Rezervacije besplatne ali obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152

KLUB CINEMA

Gračanička 18
Klub Cinema je godinama jedan od najboljih klubova Beograda, sa vrhunskim izvođačima, dobrom atmosferom i autentičnim enterijerom kluba. Svakog petka vas zabavlja OK bend, jedan od najpopularnijih klupskih pop/rock bendova. Sa ovim klubom nema greške. Rezervacije besplatne i obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152
 

KAFANA PREMIJERA

Mileševska 73
Sjajni Zex Kazanova bend pravi neviđenu atmosferu u klimatizovanoj kafani Premijera, koja preti da postane br.1 kafana u Beogradu. Jedinstveni prostor sa dva ambijenta, gore kafana a dole klub sa identičnom muzikom! Malo zabavna, gradska, narodna, i tako u krug do jutra. Za ljubitelje dobre klope kuhinja radi do 23h. Rezervišite svoje mesto na vreme.
Info i rezervacije:
066/222-152

KAFANA SLOžNA BRAćA

Vojvode Dobrnjca 34
Na dobro poznatoj adresi kafane Složna Braća, Vojvode Dobrnjca 34, nastavlja se i ove sezone tradicija dobrog provoda, niskih cena, vrhunske usluge i jedinstvenog muzičkog repertoara. Za sve momačke i devojačke večeri, za sve one neponovljive i nezaboravne večeri i izlaske, kafana Složna Braća je tu za Vas! Dodjite da zajedno uživamo! Za sve devojke do 22h koktel gratis a na promociji su : rakija jabuka cimet flaša na flašu, rakija dunja 4+1 gratis i rakija šljiva 4+1 gratis!
Info i rezervacije:
066/222-152
 

KAFANA SLATKI GREH

Glavna 51, Zemun
Kafana Slatki Greh se nalazi u centru Zemuna u Glavnoj ulici i pravo je utočište za istinske boeme, goste koji žele da se provedu za svoj groš u maloj intimnoj kafani, sa svojim društvom. Rezervacije besplatne ali obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152

KLUB TOP NIGHT

Bulevar Vojvode Mišića 81b
Top Night je sinonim za izlazak i jedan od prvih klubova i simbola Beograda. Smesten i dalje na istoj idealnoj poziciji Beograda ali u znatno boljem, lepsem i renoviranom izdanju. Rezervisite i vi vase mesto na vreme i uverite se zasto je Top Night drugaciji od drugih! Promocija: Absolut vodka + 3x djus + 3x lemar = 6900 din!
Info i rezervacije:
066/222-152
 

KAFANA NESANICA

Dobanovačka 8
Kafana Nesanica, ili kako mnogi kažu moderna kafana, osmišljena je sa ciljem da se spoje moderno i tradicionalno. Mesto na kome su spojene prednosti i kvaliteti kluba sa prednostima i kvalitetima kafane. Klubski enterijer, kafanske cene, program i provod klubsko-kafanski, odnosno kafansko-klubski. Rezervacije su besplatne i obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152

KAFANA ONA MOJA

Vojvode Šupljikca 31a
Kaže se: "Ako je pravilno upotrebljena, kafana je najlepše mesto na svetu". Kafana ONA MOJA upravo to želi da bude – najlepše mesto na svetu uz Acu i Miru uživo! Rezervacije su obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152
 
U malom ušuškanom prostoru, sa kariranim stolnjacima i drvenim klupama i stolicama, dočekaće vas ljubazni domaćini svakog petka i subote. Pozitivna energija gostiju, uvek raspoloženih za pesmu i dobar provod, sjajan bend i topla atmosfera nateraće vas da se potpuno opustite i uživate u noćnom provodu do ranih sati.
Info i rezervacije:
066/222-152

KAFANA NAšA PRIčA

Dalmatinska 44
Naš grad je postao bogatiji za još jednu kafanu, u kojoj će mnogi zasigurno ispisati neku "svoju priču", kafanu "Naša Priča". Naoružajte se dobrim raspoloženjem i pravac u Našu priču na dobar provod. Ulaz slobodan, rezervacije obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152
 

KAFANA BOLJI žIVOT

Ugrinovačka 39
Voleli ste seriju - volećete i nas! Ukoliko nećete da čekate reprizu popularne serije na RTS-u, dođite u našu kafanu Bolji život. Radimo samo petkom i subotom gde vas u našoj kafani čekaju karirani stolnjaci i akustična muzika. Kapacitet kafane je 60 mesta pa rezervišite na vreme!
Info i rezervacije:
066/222-152
Splav Dragstor Play je zimski klub namenjen ljubiteljima elektronskog zvuka. Po ugledu na svetske klubove, splav Dragstor Play, pored fantastično uređenog enterijera i vrhunskog dizajna, nudi i besprekornu uslugu. Odlična zabava koju garantuje odličan spoj Dj-eva, ambijent i društvo čine svaki vikend nezaboravnim za našu prestonicu i klabing. Rezervacije besplatne ali obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152
 

KAFANA PRIJATELJI

Katanićeva 1
U srcu Vračara, na Slaviji, očekuje vas potpuno nova kafana Prijatelji u kojoj uvek možete očekivati odličnu muziku, dobro raspoloženje i vedru atmosferu. Posetitie kafanu sa Prijateljima barem jednom i skoro je izvesno da ćete se u nju vratiti ponovo!
Info i rezervacije:
066/222-152

KAFANA TAJNA

Ruzveltova 13
Kafana Tajna je kafana u srcu Beograda, kod Vukovog spomenika. Suzana Suzi Bogdanović i Antipico bend ovog petka pravi sjajnu atmosferu, a na vama je samo da se dobro provedete. Rezervacije su besplatne i obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152
 

INDUSTRIJA BAR

Karađorđeva 23
Industrija bar je smešten u novom centru noćnih dešavanja u Beogradu, u Karađorđevoj ulici, delu poznatom kao Savamala. Svakako će Industrija bar dati jednu novu dimenziju ovom već popularnom području, sa svojim modernim enterijerom, najboljim koktelima i disco-house zvukom. Petkom samo za vas Dj Philips Blue. Rezervacije obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152

KAFANA FOLIRANTI

Kapetan Mišina 16
Kafana "Foliranti", u srcu Beograda, pravo je mesto za sve ljubitelje dobrog kafanskog provoda. Ukoliko želite da doživite pravo kafansko iskustvo, dodjite u kafanu "Foliranti" i uživajte bez foliranja! Rezervacije su obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152
 

KAFANA JOš OVU NOć

Vojislava Ilića 86
U kafani "Još ovu noć" svaka noć je priča za sebe. Odličan provod, niske cene pića, nasmejano osoblje, a petkom vas očekuje Big bend. Ulaz je omogućen samo gostima starijim od 23 godine. Rezervacije su obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152

KLUB INBOX

Karađorđeva 9
Klub Inbox, mesto vrhunskog provoda sa dobro poznatim pevačima i atmosferom koju ne treba dodatno prepričavati! Dodjite i doživite provod za pamćenje! Za vas ovog petka Oliver Stoiljković sa bendom. Rezervacije obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152
 

KAFANA TRI PROMILA

Masarikov trg 10
Kafana Tri promila je jedna od najmladjih, ali ujedno i najpopularnijih kafana u Zemunu. Uredjena u duhu modernih kafana, prelepog enterijera, osvojiće Vas već nakon prve posete i dobrog provoda. Na promociji su sve rakije po 105 din. Rezervacije su obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152

SANTO DOMINGO BAR

Vojvode Šupljikca 31
Prelep ambijent i prijatna atmosfera su ono što uvek možete očekivati od kluba Santo Domingo, stoga je on idealno mesto za vaše uživanje sa dragim ljudima, kako u toku dana, tako i uveče kada nastupaju Miša Laguna i prijatelji. Do 23h besplatni kokteli na račun dobre zabave! Rezervacije besplatne ali obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152
 

KAFANA DVA JELENA

Skadarska 32
Kafana Dva jelena je jedna od najstarijih kafana u Skadarliji, boemskoj četvrti Beograda. Svake večeri vas tamburaši zabavljaju uz starogradsku muziku, pa je uživanje u večeri potpuno. Rezervacije su obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152

KAFANA TRI šEšIRA

Skadarska 29
Kafana Tri šešira je jedna od najstarijih kafana u Skadarliji, boemskoj četvrti Beograda. Svake večeri vas tamburaši zabavljaju uz starogradsku muziku, pa je uživanje u večeri potpuno. Rezervacije su obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152
 

STARA KAFANA

Ustanička 66
Uživajte u autentičnoj atmosferi Stare kafane, u starim srpskim specijalitetima, u toplini kamina i tamburašima koji će Vašu večeru učiniti još prijatnijom. Stara Kafana je mesto gde se okuplja porodica, prijatelji stari i novi, gde se slavi život i uživa u njemu. Dobrodošli ste i Vi. Rezervacije su obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152

KONTRA BAR

Strahinjića Bana 59
Petak veče u Kontra Baru je rezervisano za prave ljubitelje koktela napravljenih po orginalnim svetskim recepturama, uz naravno širok izbor raznih vrsta bezalkoholnih i alkoholnih pića. Uživaćete u prijatnoj atmosferi praćenoj RnB hitovima u izvođenju DJ-a. Proverite zbog čega je Kontra Bar baš Kontra! Petkom su sva žestoka pića 30% jeftinija! Rezervacije besplatne ali obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152
 

KLUB IZLOG

27. Marta 40
Izlog je kombinacija kluba, kafića, bara i restorana italijanske kuhinje u samom centru grada. Opustite se svakog petka uz besplatan finger food, aperitivo prosseco i popularne cene pića u potpuno drugačijem ambijentu koji Izlog nudi. Za sve devojke besplatan Prosseco dobrodošlice a na promociji su sve rakije 0,05 i pivo Erdinger po 210 din i litarski kokteli po 999 din.
Info i rezervacije:
066/222-152

KAFANA JAZBINA

Bul. kralja Aleksandra 89
Svakog petka u kafani Jazbina samo za vas Nemke i Opijum bend. Ne propustite fenomenalnu atmosferu i promotivne cene pica! Rezervacije obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152
 
Restoran Tri šešira je jedan od najstarijih restorana u Skadarliji, boemskoj četvrti Beograda. Svake večeri vas tamburaši zabavljaju uz starogradsku muziku, pa je uživanje u večeri potpuno. Rezervacije su obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152

CAFFE BAR RETENZIJA

Bulevar Mihajla Pupina 24
Ukoliko želite opušten provod sa prijateljima a pritom se ljubitelji koktela, dobre pop rock svirke i Novog Beograda, onda je caffe bar Retenzija pravo mesto za vas! Promo cene pića a svi kokteli će se prodavati po ceni od 220 din Rezervacije besplatne ali obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152
 
Uživajte u autentičnoj atmosferi Stare kafane, u starim srpskim specijalitetima, u toplini kamina i tamburašima koji će Vašu večeru učiniti još prijatnijom. Stara Kafana je mesto gde se okuplja porodica, prijatelji stari i novi, gde se slavi život i uživa u njemu. Dobrodošli ste i Vi. Rezervacije su obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152

WITCH BAR

Pariska 13
Najneobičnije koktele probaćete u Witch baru, koji je zamišljen kao magično mesto za beg od svakodnevice. Koktele, koji svojim zanimljivim nazivima privlače pažnju istog trena, ispijaćete sa uživanjem i oduševljenjem. Rezervacije su obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152
 

NA VODI KAFANA

Brodarska bb
U novoj Na Vodi Kafani imaćete priliku da uzivate u nesvakidašnjem programu jer parola ove kafane je "1 Kafana a 2 Provoda!" U periodu od 22h do 03h je kafansko veče gde vas zabavljaju Sanela i Deni Boneštaj a od 03h do 05h je Gipsy After Party. Rezervacije obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152

KLUB KODEKS 29

Triše Kaclerovića 29
Caffe klub Kodeks 29 je klub koji postavlja nove kodekse provoda u Beogradu, klub u kojem možete da vrhunski zabavite po pristupačnim cenama i klub koga krasi ambijent osmišljen po uzoru na najbolje svetske klubove, i predstavlja pravu novinu na klupskoj sceni noćnog života u Beogradu. Rezervacije besplatne ali obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152
 

RESTORAN TRANDAFILOVIć

Ugao Makenzijeve i Mutapove ulice
Svakog petka možete se odlično provesti u restoranu Trandafilović, jer za vas nastupaju Tamburaši. Najpoznatiji kafanski hitovi, uz kvalitenu kuhinju i blisko društvo učiniće da vam veče bude nezaboravno. Rezervacije su obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152

KLUB PARADISO

Kej Novi Sad
dsdsdsds
Info i rezervacije:
066/222-152
 

KAFANA GONAK

Sinđelićeva 25
Kafana Gonak vam svakog petka nudi sjajnu svirku uživo, a goste zabavljaju kontrabas, harmonika i gitara u akustici. Svirka traje 22-03h, a rezervacije su obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152

KLUB PLASTIC

Takovska 34
Klub Plastic je već dugi niz godina sinonim za dobar provod, raznolikost i toleranciju. Ovakvu tradiciju klub je postigao zahvaljujući konceptu koji od svog nastanka plasira i razvija, a to je pažljivo osluškivanje i ispunjavanje potreba svojih posetilaca. Rezervacije besplatne ali obavezne!
Info i rezervacije:
066/222-152
 
Restoran Dva jelena je jedan od najstarijih restorana u Skadarliji, boemskoj četvrti Beograda. Svake večeri vas tamburaši zabavljaju uz starogradsku muziku, pa je uživanje u večeri potpuno. Rezervacije su obavezne.
Info i rezervacije:
066/222-152

 
 
 • Svaštara

 • Šoping

 • Restorani

 • Pozorišta

 • Noćni život

 • Koncerti

 • Filmovi

 • Jeansomania shopping week

 • Klopa u KFC restoranima

 • Restoran Na ćošku

 • Restoran Little Bay

 • Restoran Pink

 • Smrtonosna motoristika

 • Dobrodošli u Srbiju

 • Da li si kafanski čovek?

 • Belgrade Foam Fest No.2

 • Koncert Aleksandre Kovač

 • The Green Hornet

 • TRON: Legacy

 • Na turneji

Developed by JoomVision.com
autobuski_prevoz
kafana gaucosi
veceras_u_beogradu