logo

PVC i ALU stolarija

KUMONT

Žitomislička 10/lokal3

11000 Beograd

063/449-234

www.kumont.com

[email protected]



kumont04

Preduzeće KUMONT DOO se isključivo bavi proizvodnjom i ugradnjom pvc stolarije. U proizvodnji koristimo samo najbolje profile VEKA, okove SIGENIA AUBI i termopan staklo 4+16+4, tako da dajemo garanciju na ceo proizvod na rok od deset godina.

Kada projektujete ili adaptirate neki objekat... Kada gradite svoj novi dom... Želite da on bude jedinstven, izražajan i prepoznatljiv, proporcionalan i skladno uklopljen u okruženje. Želite da bude prostran i svetao, lep i udoban, topao i bezbedan... Ali, pre svega, čvrst, dugovečan i stabilan. Urađen profesionalno, po najvišim svetskim standardima, do najsitnijih detalja... ... tu su naši prozori i vrata, izrađeni od VEKA PVC profila.

Vaša kuća štiti Vas i Vašu porodicu, a prozori su najvažniji element te zaštite. Zato pri izboru obratite pažnju na kvalitet.

 

prozor

Prozori izrađeni od VEKA profila čuvaju ne samo dobru klimu u kući, već i Vaš novčanik, jer izuzetne izolacione osobine osetno smanjuju Vaše troškove grejanja. Osim toga, VEKA profili su veoma trajni i otporni na vremenske uticaje zbog upotrebljenih materijala visokog kvaliteta i kvaliteta obrade. To stalno iznova potvrđuju redovne kontrole i sertifikati internacionalno renomiranih instituta.

Radomir Vujadin dipl.ing
direktor preduzeća

 

Proizvodi

Naš proizvodni asortiman se sastoji od:
  • PVC prozori i vrata
  • Ulazna sigurnosna vrata
  • Roletne i venecijaneri

 

S1030258PVC prozori i vrata

Izrađuju se od petokomornih SWINGLINE VEKA pvc profila (profili zaobljenih kontura) isključivo po porudžbini i preciznim merama. Prozori i vrata po strukturi mogu biti: jednokrilni, dvokrilni i višekrilni. Svi jednokrilni prozori su okretno-nagibni, dok kod dvokrilnih prozora jedno krilo je okretno-nagibno, a drugo je okretno. Ali sve varijante koje se odnose na način otvaranja i opremanje prozora i vrata okovima i vrstama termopan stakla mogu se dogovoriti za svaki konkretan posao i u mogućnosti smo da udovoljimo svim Vašim zahtevima.  

Po Vašim željama stolarija može biti izrađena i od svih drugih vrsta profila iz programa VEKA pvc profila, čiji kompletan sadržaj možete videti na sajtu www.veka.co.rs

 

Ulazna sigrnosna vrata

U saradnji sa preduzeđem Talaris doo iz Beograda, koje je jedno od vodećih preduzeća koje uvozi gotova sigurnosna ulazna vrata, vršimo uslugu prodaje i ugradnje vrata. Vrata su poreklom iz Kine, izuzetnog kvaliteta, opremljena sa tri brave koje imaju više pozicija zaključavanja.

 

kumont06Roletne i venecijaneri

Trenutno imamo u ponudi samo total aluminijumsku roletnu sa termo kutijom (sve je od aluminijuma: kutija, vođice, zastor). Postoji paleta boja od kojih mogu biti izrađene roletne.

Venecijaneri su klasični i takođe postoji veliki izbor boja.

 

 

 

Lokacija


 
 
klubovi_beograd
autobuski-prevoz1