Adresar arrow Catering - Beograd arrow BUTTERFLY CATERING & EVENT CONSULTING
Butterfly_catering_event_consulting

Ketering

BUTTERFLY CATERING & EVENT CONSULTING

11000 Beograd

011/2972-027

063/629-411

www.butterfly-catering.rs

[email protected]



butterfly_ketering2Visoka dinamika svakodnevnog života u urbanim centrima često nas onemogućava da uživamo u malim, ali važnim stvarima, onim koje čine da se osećamo ispunjeno i zadovoljno. Butterfly catering nastao je iz potrebe da se odgovori takvim savremenim izazovima i pokaže da je i danas, u vrevi dvomilionskog grada, moguće priuštiti trenutke iskrenog uživanja.


Dizajn hrane - Vaša poruka
Mi u Butterfly Cateringu posebnu pažnju posvećujemo dizajnu hrane i prezentaciji. Savremene tendencije pokazuju da je za potpuni ugođaj i uživanje neophodno i vizuelno zadovoljiti očekivanja klijenata. Uspeh Vašeg prijema, koktela ili proslave, vaše zadovoljstvo i zadovoljstvo Vaših gostiju ili Vaših zaposlenih u velikoj meri zavisi i od izgleda hrane koju poslužujete.

Zato u Butterfly Cateringu uvek nastojimo da pronađemo fini balans između ukusa i izgleda, organskih i teksturnih svojstava namirnica, i konačno vrste proslave i profila Vaših zvanica. Kroz dogovaranje vrste menija koji će biti poslužen i dizajniranje samog posluženja Butterfly Catering prenosi Vašu poruku.


butterfly_ketering1Butterfly catering bavi se pružanjem usluga u oblasti event consulting-a, pripreme i isporuke hrane za vaše zaposlene kao i za sve vaše značajne događaje. Naše usluge su vam na raspolaganju kako u oblasti corporative catering-a (poslovni prijemi, kokteli i susreti), tako i u social catering-u (privatne zabave, venčanja, proslave...).
Poslovna politika Butterfly cateringa fokusirana je na zadovoljavanje najviših standarda klijenata, ne samo kvalitetom namirnica i vrhunskim ukusom hrane, već i profesionalnošću u organizaciji i poštovanju dogovorenih rokova.

Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja i ministar Mlađan Dinkić, preko Fonda za razvoj Srbije, podržali su 2008. godine, na osnovu biznis plana i nivoa poslovne komunikacije, Butterfly catering & Event consulting. Sredstva dobijena od Ministarstva iskoriscena su za optimalizaciju proizvodnog procesa i uspostavljanje najviših standarda bezbednosti i kvaliteta hrane i usluge.

 



butterfly_ketering3
butterfly_ketering1
butterfly_ketering2
butterfly_ketering3
butterfly_ketering4
butterfly_ketering5
butterfly_ketering6
butterfly_ketering7
butterfly_ketering8

 


 

butterfly_logoO uspešno uspostavljenim standardima govore brojni klijenti iz međunarodne zajednice. Lista odabranih referenci u prilogu svedoči o poslovnoj orijentaciji Butterfly cateringa: da se pozicija i ime na tržištu grade konstantnim i održivim nivoom usluge i kvalitetom hrane.

 

SELECTED REFERENCE LIST

MOTOROLA, 2006/07
SAT-TRAKT Telecommunications, 2007
FUJI FILM, 2008
TURNER CHANNELS INT, 2008
ECHOLITE INT CORP, 2007
PINK FILM INT, 2009
FARMER & SPAIC, 2009
SKUPŠTINA GRADA BEOGRADA, 2008
NARODNA SKUPSTINA REPUBLIKE SRBIJE
OEBS (OSCE MISSION TO SERBIA) 2008/09
USAID, 2007
UNDP, 2009
AUSTRIAN EMBASSY, DIPLOMATIC COLONY 2009
UNITED NATIONS RESIDENT COORDINATOR, 2009
EMEREGILDO ZEGNA, ITALY
DSD KONSTRUKTION, GERMANY


 
 
klubovi_beograd
autobuski-prevoz1